Νέα ήττα για την Αναγέννηση στη Λευκάδα

Share:

Την ήττα με 3-1 γνώρισε στη Λευκάδα η Αναγέννηση, και έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη της κορυφής.

 

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι ούτε από το ματς στη Λευκάδα κόντρα στον Τηλυκράτη η Αναγέννηση, που γνώρισε την ήττα με 3-1. Η ήττα των Ποντίων στο Σούλι βέβαια, δεν την απομάκρυνε πολύ από την κορυφή, στην οποία ανέβηκε μόνος ο Αχέρων. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς διεξήχθη την περισσότερη ώρα υπό βροχή, με τους γηπεδούχους που άλλαξαν προπονητή μέσα στην εβδομάδα, να μπαίνουν στο ματς πολύ καλά, και να φτάνουν μια ανάσα από το γκολ στο 3ο λεπτό, όταν ο Μαστραντωνάκης με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και να σκάει στη γραμμή, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες ότι η μπάλα πέρασε. Η Αναγέννηση στο 7′ απείλησε με τον Παπακίτσο να σουτάρει άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά, ο Σιδηρόπουλος από σπάσιμο του Μπότσαρη πλάσαρε, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 17ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Τσόφλιος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, σε μια φάση που η «Α» διαμαρτύρεται για οφσάιντ, και απέναντι από τον Παπαϊωάννου, πλάσαρε σωστά για το 1-0. Στο 33ο λεπτό, ο Νταλάκας είχε για την Αναγέννηση μια άστοχη κεφαλιά, ενώ στο 39′, ο Χεμπέγια έπιασε δυνατό ευθύβολο σουτ, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση λίγο πριν την ανάπαυλα, όταν ο Μπότσαρης με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει, με τον Καλατζή να διώχνει δύσκολα, ενώ στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με γυριστό σουτ, από κοντά, αστόχησε.

Στο δεύτερο μισό, η Αναγέννηση ευτύχησε να φτάσει γρήγορα στην ισοφάριση, όταν στο 52ο λεπτό, ο Χεμπέγια έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια, σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Νταλάκας με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν άμεση απάντηση στο γκολ της αρτινής ομάδας, αφού τρία λεπτά μετά, ο Τσελάι κέρδισε πέναλτι από τον Κραμπή, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τσόφλιος ένα λεπτό αργότερα, γράφοντας το 2-1. Η Αναγέννηση πλησίασε στην ισοφάριση στο 59ο λεπτό, με το Σιδηρόπουλο να νικά στον αέρα τον Καλατζή, όμως τους αμυντικούς να προλαβαίνουν να απομακρύνουν πριν η μπάλα πάει στα δίχτυα. Στο 76ο λεπτό ο Μπότσαρης είχε ένα σουτ που σταμάτησε στον Καλατζή, ενώ στο 80′, ο Κολοβός με τη σειρά του έχασε την ευκαιρία να βάλει γερές βάσεις νίκης για τον Τηλυκράτη, όταν μπήκε από πλάγια, και ενώ θα μπορούσε να σπάσει την μπάλα σούταρε, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 87ο λεπτό, τελικά, οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς, με τον κορυφαίο του γηπέδου, Τσόφλιο, να κλείνει την εξαιρετική του εμφάνιση, κάνοντας χατ-τρικ, με κεφαλιά, έπειτα από αδράνεια της αρτινής άμυνας, διαμορφώνοντας και το τελικό 3-1. Στο χρόνο που απέμενε δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα μια νίκη, που την είχαν ανάγκη και την κατέκτησαν.

Διαιτητής : Σιντόρης Μάριος (Θεσπρωτίας)  Βοηθοί : Παπαλαζάρου Γιώργος (Θεσπρωτίας) – Στόλη Μαρία (Θεσπρωτίας)  Παρατηρητής : Χατζηνικολάου Νίκος (Ηπείρου)

Τηλυκράτης (Στεφανίδης) : Καλατζής, Μπελεβώνης, Καταγής, Χούσινετς, Ντόβας (34′ λ.τρ. Θώδης), Μαστραντωνάκης, Τόσκα, Φράγκος (61′ Κολοβός), Τσελάι, Τσόφλιος, Νάκας

Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας) : Παπαϊωάννου, Χεμπέγια (83′ Βασιλάκος), Γιαννούλης, Κραμπής, Παπαρούνης, Μανιώτης, Παπακίτσος Αλ. (66′ Σταμούλης), Χούσος, Σιδηρόπουλος, Νταλάκας (74′ Μαργαρίτης), Μπότσαρης

www.artagoal.gr

Source: Athlitika

Previous Article

Ε.Ο.Σ. Άρτας: 17/11 Μελισσουργοί – Θεοδώριανα

Next Article

Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Καραϊσκάκης στην Πάτρα

Σχετικά άρθρα