Η κραυγή του φεγγαριού

Share:

Τον ηπειρώτη συγγραφέα Θοδωρή Δεύτο και το καινούργιο βιβλίο του «Η ΚΡΑΥΓΗ του φεγγαριού», το οποίο κυκλοφόρησε πριν δύο μήνες από τις εκδόσεις «Χάρτινη πόλη», παρουσιάζουν την Τετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 7.30 μ. μ. στο Επιμελητήριο Άρτας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας «Ο Μακρυγιάννης», ο Όμιλος Μελέτης Ολοκαυτώματος Κομμένου (ΟΜΟΚ), το Επιμελητήριο Άρτας, το βιβλιοπωλείο «Η πολυθρόνα του Νίτσε» και οι εκδόσεις «Χάρτινη πόλη».

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσουν η Κλεοπάτρα Βασιλείου, διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, και ο Δημήτρης Βλαχοπάνος, φιλόλογος – συγγραφέας. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Φωτεινή Μπαλωμένου, εκπαιδευτικός. Στο τέλος της εκδήλωσης ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει βιβλία του.

Στο νέο του μυθιστόρημα ο συγγραφέας Θοδωρής Δεύτος επιχειρεί μια διείσδυση στην ταραγμένη ψυχή της ελληνικής επαρχίας, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια. Σκιαγραφεί με πολλή ευαισθησία χαρακτήρες που πνίγονται και παγιδεύονται μέσα στα πάθη τους και ανασύρει τις τρομακτικές αντιθέσεις και αντιφάσεις που περισφίγγουν τους ανθρώπους και ξυπνούν το κτήνος που κατοικεί μέσα τους. Ο αναγνώστης παρακολουθεί μια σύγχρονη δραματική ιστορία, στην οποία αισθάνεται πως πρωταγωνιστούν άτομα του δικού του μικρόκοσμου, τύποι γνώριμοι και οικείοι, άλλοι από τους οποίους μάχονται για το καλό κι άλλοι κατρακυλούν στον κατήφορου του απερίγραπτου κακού.

Δείτε εδώ άρθρα του κ. Βλαχοπάνου.

Previous Article

Σύλληψη για κλοπή από σούπερ-μάρκετ

Next Article

Πρόσκληση για την 1η Έκθεση Γευσιγνωσίας στο πλαίσιο του έργου αλιΑμβρα

Σχετικά άρθρα