Επαναλειτουργία της παιδικής χορωδίας

Share:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Μακρυγιάννης» ανακοινώνει την επαναλειτουργία της παιδικής και της εφηβικής χορωδίας του Συλλόγου που υπολειτούργησε την δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Θεωρούμε ότι ως φορέας πολιτισμού έχουμε την υποχρέωση να δώσουμε στα παιδιά μας και τους εφήβους μας τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μουσικά σύνολα, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι η μουσική αποτελεί παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας, ολοκληρώνει το άτομο, το κάνει χαρούμενο, πειθαρχημένο, συνεργάσιμο, υπεύθυνο, ευαίσθητο και ταυτόχρονα μέσα από τη μουσική του δίνει τη δυνατότητα να εκφράζει τα συναισθήματά του.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο 11:00 έως 13:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου με μαέστρο την κυρία Ευσταθία Δήμου, έναν άνθρωπο που αγαπά και επιλέγει να ασχοληθεί με την ποιοτική μουσική, με εμπειρία και πολυετείς μουσικές σπουδές, και κυρίως έναν άνθρωπο που με ζήλο επιθυμεί να προσφέρει στα παιδιά.

Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου 19:00 έως 21:00 και κάθε Σάββατο 11:00 έως 13:00.

Previous Article

Σύλληψη για παράβαση της Ν. περί παιγνίων

Next Article

Το Θείο Εικόνισμα

Σχετικά άρθρα