Ενημερωτική Συνάντηση-Παρουσίαση (Info-Day) για το πρόγραμμα Erasmus+ στην Άρτα

Share:

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να θέσουν πλήθος ερωτημάτων για τη συμμετοχή τους στην κινητικότητα μέσω του προγράμματος Erasmus+ είχαν οι φοιτητές των Τμημάτων Γεωπονίας, Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Ενημερωτική Συνάντηση-Παρουσίαση (Info-Day) που διοργάνωσε η Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στο Αμφιθέατρο Α’ του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών (Πανεπιστημιούπολη Άρτας).

Στη διαδραστική ενημέρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμπληρωματικής Προκήρυξης για το Σχέδιο 2022 Erasmus+ για τη δράση ‘Κινητικότητα φοιτητών με σκοπό την Πρακτική Άσκηση‘, συμμετείχαν Τμηματικώς Υπεύθυνοι Erasmus+ και συγκεκριμένα, η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, κυρία Βασιλική Λιάγκου και ο Καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας, κ. Αλέξανδρος Κανταρτζής, οι οποίοι συνέβαλαν στη συζήτηση, παρουσιάζοντας καλές πρακτικές και εργαλεία για την επιτυχή ολοκλήρωση της κινητικότητας. Η Αθηνά Γκουτζίνη, φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μέλος της ομάδας Erasmus Students Network (ESNIoannina), μετέφερε τις δικές της εμπειρίες, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή στην εμπειρία ζωής που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+.

Με την αμέριστη στήριξη του Αντιπρύτανη Διεθνών Σχέσεων, Εξωστρέφειας και Διά Βίου Μάθησης, Καθηγητή κ. Ξενοφώντα Μπήτσικα η Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνεχίζει τις ενημερωτικές δράσεις- παρουσιάσεις του προγράμματος Erasmus+, δίνοντας στους φοιτητές τις κατευθυντήριες γραμμές για την υλοποίηση των ακαδημαϊκών και πολιτισμικών δράσεων που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+, ώστε να διεκδικήσουν μια θέση στη διεθνή αγορά εργασίας και να λειτουργήσουν επιτυχώς σε ένα διεθνές και πολυπολιτισμικό επαγγελματικό περιβάλλον.

Previous Article

Συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών στην Ήπειρο

Next Article

Ένταξη των Μονάδων Κομποστοποίησης Προδιαλεγμένων και Πράσινων Αποβλήτων Π.Ε. Θεσπρωτίας

Σχετικά άρθρα