Στις 7 και 8 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία από το Επιμελητήριο Άρτας, με τη συνδρομή του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τα εξειδικευμένα σεμινάρια &workshopsπου οργανώθηκαν στο πλαίσιο τουέργου “INNO.TRITION – Καινοτόμος χρήση υποπροϊόντων ελαιοτριβείων, οινοποιείων και τυροκομείων στη διατροφή των παραγωγικών ζώων για την παραγωγή λειτουργικών τροφίμων για ζώα” (Innovativeuseo0folive, wineryandcheesewastebyproductsinanimalnutritionfortheproductionoffunctionalfoodsfromanimals), το οποίο συγχρηματοδοτείται […]
Source: Epirus
