Η πρωτεΐνη που ρυθμίζει το σάκχαρο–Καταναλώνεται 15′ πριν το γεύμα

Share:

Τις θετικές επιδράσεις ενός σκευάσματος πρωτεΐνης του ορού γάλακτος με χαμηλές θερμίδες αναδεικνύουν νέα στοιχεία Τις θετικές επιδράσεις ενός σκευάσματος πρωτεΐνης του ορού γάλακτος με χαμηλές θερμίδες αναδεικνύουν νέα στοιχεία, δίνοντας μια λύση στους ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 για τον καλύτερο έλεγχο της γλυκόζης Ορισμένα επιπλέον στοιχεία που προέκυψαν από το πρόσφατο ετήσιο […]
Source: Ellada

Previous Article

Καταστροφικές ζημιές στην υγεία του παγκόσμιου πληθυσμού ως το 2030 από την υπερθέρμανση

Next Article

10 Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Σχετικά άρθρα