ΗΠΕΙΡΟΣ: Ο χιονιάς φεύγει, η παγωνιά έρχεται…

Share:

Περιορίζονται από σήμερα οι σφοδρές χιονοπτώσεις που έφτασαν ακόμη και μέσα στα Γιάννενα και ξεκινά η παγωνιά, με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που σε κάποιες περιοχές στη διάρκεια της εβδομάδας θα υποχωρήσουν σε δραματικά επίπεδα.

Χθες χιόνισε και στην πόλη των Ιωαννίνων. Τα προβλήματα λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού είναι σημαντικά και εστιάζονται κυρίως στα δίκτυα υποδομών. Παρά ταύτα οι δρόμοι του ορεινού επαρχιακού  δικτύου με ελάχιστες εξαιρέσεις, παραμένουν ανοικτοί και στο μεγαλύτερο μέρος τους απαιτούνται αλυσίδες. Στην Εγνατία έχει επιβληθεί τμηματική απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών.

Η πόλη των Ιωαννίνων από χθες είναι χωρίς νερό λόγω βλάβης στο κεντρικό αντλιοστάσιο, ενώ εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σημειώνονται στο Ζαγόρι και την Κόνιτσα. Επίσης, στη Θεσπρωτία υπερχείλισε ο Καλαμάς. Για προληπτικούς λόγους και κατόπιν σχετικών αποφάσεων σήμερα δε θα λειτουργήσουν Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια στους Δήμους Ιωαννίνων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Πωγωνίου, Τζουμέρκων και Καραϊσκάκη. Επίσης κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία Ροδαυγής, Κορφοβούνιου και το 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο του Δήμου Άρτας.

Source: Arta News

Previous Article

Όλγα Γεροβασίλη: «Υγειονομικοί, ασθενείς και τελικά η κοινωνία αφήνονται στην τύχη τους»

Next Article

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ-Το Νομοσχέδιο αυτό , δεν είναι για όλους, δεν είναι μια ουσιαστική μεταρρύθμιση στον χώρο της Παιδείας

Σχετικά άρθρα