Μήνυμα – Κάλεσμα Γ.Α.Σ. Αναγέννησης Άρτας προς τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής

Share:

 Βιώνουμε από την περασμένη άνοιξη μια κατάσταση πρωτόγνωρη  σε όλους τους τομείς της ζωής και ιδιαίτερα,  σε ό,τι μας αφορά, στο ποδοσφαιρικό και εν γένει αθλητικό γίγνεσθαι.

Οι μέχρι στιγμή αποφάσεις της ΕΠΟ του Υπουργείου Αθλητισμού και της Γ.Γ.Α. ελήφθησαν, χωρίς να πάρουν καθόλου υπόψη τους τις επιπτώσεις στα Ερασιτεχνικά Σωματεία.

Βεβαίως  η υγεία  και μάλιστα η δημόσια υγεία είναι το πρώτο ζητούμενο, άλλωστε  σ΄ αυτό, εκτός των άλλων,  στοχεύει και η ενασχόληση με τον αθλητισμό. Η επιβίωση, όμως, των Ερασιτεχνικών Σωματείων εξαρτάται κυρίως από τους φίλους του αθλήματος, των οποίων  την παρουσία αποκλείουν  οι αποφάσεις των ανωτέρω θεσμών.  Και το  αξιοπερίεργο είναι ότι η παρουσία κοινού δεν απαγορεύεται σε άλλου είδους κοινωνικές δραστηριότητες  και μάλιστα σε πολύ χειρότερες υγειονομικές συνθήκες.

Παλινωδίες, χρονοβόρες καθυστερήσεις και το πιο ακατανόητο επιπλέον είναι ότι κανένας και σε καμία απόφαση δεν αναφέρεται σε ελαφρύνσεις ή  σε βοήθεια στο κομμάτι όχι μόνο των υποχρεώσεων , αλλά και των οικονομικών των Σωματείων.

Προκειμένου, λοιπόν, να διεκδικήσουμε   το αυτονόητο ΣΑΣ  ΚΑΛΟΥΜΕ να ανταποκριθείτε  στο κάλεσμά μας  για να συναποφασίσουμε για το μέλλον του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και του αφιερώνουμε τον  ελεύθερο χρόνο μας- και όχι μόνο.

Έχουμε υποχρέωση απέναντι  στην ιστορία  των Σωματείων που εκπροσωπούμε, στους αθλητές και κυρίως τους νέους και δεν θα αφήσουμε κανέναν να καταστρέψει τα όνειρα και την αγάπη ενός μεγάλου κομματιού της κοινωνίας  για το ποδόσφαιρο.

 

Εκ του Δ.Σ.

Ο Γενικός Αρχηγός

Θεόδωρος Σαλαμούρας

Source: Athlitika

Previous Article

Ο εκπαιδευτικός ως δάσκαλος

Next Article

ILONET – Ψηφιακή πλατφόρμα ανάπτυξης συνεργασιών

Σχετικά άρθρα