Δελτίο τύπου απο το Κέντρο Πρόληψης Ν. Άρτας

Share:

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Άρτας λόγω της πανδημίας του COVID 19 και μετά  από σχετική οδηγία του ΟΚΑΝΑ διέκοψε τις δράσεις του τόσο με την σχολική κοινότητα, όσο και με την ευρύτερη κοινότητα.

Με το τέλος της καραντίνας και την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια με τους εκπαιδευτικούς της  Α΄/θμιας δεν ολοκληρώθηκαν, λόγω οδηγιών αλλά και περιορισμένων χρονικών περιθωρίων.

Με την ευκαιρία λήξης του σχολικού έτους 2019-2020 θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους  εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στα βιωματικά εργαστήρια  και στην εφαρμογή προγραμμάτων με τους μαθητές τους,  τους υπευθύνους  του ΠΕΚΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και την Δ/νση Α΄/θμιας Εκπ/σης, τους Δ/ντες όλων των σχολικών μονάδων, το σχολείο Β΄ Ευκαιρίας, ως συνεργάτες  μας και τους γονείς.

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Ηπείρου κα Παπαγεωργίου Κατερίνα για την συνεργασία μας στην υλοποίηση των σεμιναρίων για νηπιαγωγούς με τίτλο:

α) «Ο Ρούλης ο Κουβαρούλης  και η Ρίτσα η Κουβαρίτσα»

β) «Το Σχολείο που Ονειρεύομαι»  τα οποία και θα συνεχιστούν με την νέα σχολική χρονιά.

Τέλος να ενημερώσουμε, ότι από τον Σεπτέμβριο και με την αισιοδοξία ότι οι συνθήκες το επιτρέψουν  θα ολοκληρωθούν οι ακόλουθες δράσεις με:

 

  • τους γονείς από τα Δημοτικά Σχολεία της Ανέζας και της Καμπής
  • τις Επισκέπτριες Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας
  • το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Άρτας
  • τους μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων

 

 

 

 

Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

 

ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

Source: Arta News

Previous Article

Οικονομική Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα στη Μετά- COVID Εποχή

Next Article

Ενημερωτική εκδήλωση της Εταιρείας του Επιμελητηρίου Άρτας “ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ”

Σχετικά άρθρα