Ημέρες Φωτογραφίας Άρτας 2020 από την Φ.Ο.Α.

Share:

Υπακούοντας στα προστάγματα των καιρών οι Ημέρες Φωτογραφίας Άρτας από την Φωτογραφική Ομάδα art.A’s  Φ.Ο.Α. θα πραγματοποιηθούν με προβολές σε διάφορα σημεία της πόλης και επίκεντρο την ισόγεια αίθουσα του Ιστορικού Δημαρχείου επί της Σκουφά. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν Δευτέρα 29 Ιουνίου, στις 21.00  και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020.

Την έκθεση επιμελήθηκαν οι Κατερίνα Κούρου και Φωτεινή Παπαχατζή, εισηγήτριες των φωτογραφικών σεμιναρίων, που διοργάνωσε η Ομάδα μας την περίοδο 2019-2020.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του covid19 μας οδήγησαν να προσεγγίσουμε την διοργάνωση των φετινών εκδηλώσεων με εναλλακτικό τρόπο. Με απόλυτο σεβασμό στους καινούργιους κανονισμούς που διέπουν την καθημερινότητα, σας καλούμε να γιορτάσουμε την τέχνη της φωτογραφίας, για 3η συνεχόμενη χρονιά, με προβολές φωτογραφικών εκθέσεων σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η φετινή έκθεση  “Εν κλειστ(ρ)ό”  των μελών της Φ.Ο.Α  δημιουργήθηκε ως ανάγκη για έκφραση μέσω μιας απόπειρας  φωτογραφικής αναπαράστασης  του εικονικού κόσμου στον οποίο πολλές φορές νιώθουμε ότι ζούμε. Έναν κόσμο που πιθανόν οι απεικονίσεις του τον μεταμορφώνουν.

Οι Ημέρες Φωτογραφίας Άρτας 2020  περιλαμβάνουν:

  • Προβολή της έκθεσης “Εν κλειστ(ρ)ό” των μελών της Φ.Ο.Α. στην ισόγεια αίθουσα του Ιστορικού Δημαρχείου Άρτας (Σκουφά 94).
  • Προβολές εκθέσεων φωτογραφίας των φιλοξενούμενων για φέτος φωτογράφων σε Café  της πόλης.
  • Προβολές φωτογραφικών ντοκιμαντέρ στον υπαίθριο χώρο της «Γαρουφάλειος Στέγη» και στον αύλιο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης «Γ. Μόραλης»
  • Προβολή φωτογραφιών των μελών της Φ.Ο.Α. σε συνδιοργάνωση με το θεατρικό εργαστήρι του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» .
  • Προβολή φωτογραφιών για την συμμετοχή της Φ.Ο.Α. στην εκδήλωση «Τα πρόσωπα της βίας» που διοργάνωσε το Συμβουλευτικό Γυναικών του Δήμου Αρταίων.

Οι εκδηλώσεις είναι ελεύθερες για το κοινό.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί στον ιστότοπο της Ομάδας www.foartas.com, στη σελίδα της στο fb www.facebook.com/FOart.As/ και στο account του instagram www.instagram.com/foartas/.

 

Source: Arta News

Previous Article

Το συναίσθημα της λύτρωσης μετά την αναμονή

Next Article

Χωρίς κατασκηνώσεις το φετινό καλοκαίρι

Σχετικά άρθρα