Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

Share:

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020, στις 09.00 το βράδυ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, στις 21 Ιουνίου, το Μουσικό Σχολείο Άρτας μοιράστηκε συμβολικά αυτή τη γιορτή στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία  Αγίου Δημητρίου, με μια μικρή συναυλία με τη συμμετοχή ενός μουσικού συνόλου καθηγητών και ενός μουσικού συνόλου μαθητριών.

Με τη συγκεκριμένη διοργάνωση, παρά τις διαφορετικές συνθήκες που επικρατούν φέτος λόγω της πανδημίας και τηρώντας τους κανονισμούς του ΕΟΔΥ για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού, το Σχολείο μας συνέβαλε στην ανάδειξη της Ημέρας της Μουσικής και τη διάδοση του πολιτισμού, προσφέροντας μια νότα αισιοδοξίας μέσα από την τέχνη της μουσικής.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε για τη συμμετοχή τους, τις μαθήτριες του σχολείου μας Βάγια Καρακώστα, Ελένη Παππά, Δήμητρα Πάνου και Κατερίνα Ζήση, τις καθηγήτριες του σχολείου μας Τζένη Χαντζηδήμου και Χριστίνα Πάνου και τον καθηγητή Νίκο Λαβασά. Ευχαριστούμε το Δήμο Αρταίων για την ηχητική κάλυψη και τους συμπολίτες μας που τίμησαν το σχολείο μας με το χειροκρότημά τους.

Source: Arta News

Previous Article

26η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Next Article

Η προστασία των προϊόντων ΠΟΠ

Σχετικά άρθρα