Προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων της Άρτας

Share:

Αγαπητές/οί κυρίες/οι,

αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη ύπαρξης ενός κοινού ηλεκτρονικού χώρου, όπου οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων θα μπορούν, αυθόρμητα, να προωθούν και να ενημερώνουν το κοινό της Άρτας, αλλά και οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, για τα προϊόντα τους, σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Άρτας υποστηρίζει τη λειτουργία κοινής σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook), με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της συνεργασίας του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Η ιδέα ξεκίνησε τον Μάιο του 2020 από μια ομάδα ανθρώπων που συνεργάστηκαν με σκοπό την ουσιαστική ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων, υπό το συντονισμό και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Άρτας στο πλαίσιο του έργου «Local clusters & social enterprises incubators in the fields of culture/ tourism & folk tradition-InClust» (Διασυνοριακό Πρόγραμμα Interreg Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020).

Παρακαλώ να υποστηρίξετε κι εσείς αυτήν την προσπάθεια, ενημερώνοντας τους παραγωγούς αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους με κάθε διαθέσιμο μέσο που έχετε.

Το όνομα της σελίδας είναι: Τοπικά Προϊόντα Άρτας

Η δ/νση είναι: https://www.facebook.com/artaproducts/

Η σελίδα θα πρέπει να ενισχύει τη διαφάνεια, τη συνεργασία και το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα στην προώθηση των τοπικών μας προϊόντων.

 

Για την Αναπτυξιακή Εταιρεία Επιμελητηρίου Άρτας

Με εκτίμηση,

 

Ο Πρόεδρος,

Ιωάννης Γκολομάζος

 

 

Source: Arta News

Previous Article

Οι ψευτογιατροί και το εμπόριο ελπίδας

Next Article

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Εστίασης Διασκέδασης Άρτας

Σχετικά άρθρα