Ενέργειες του Π.Ι. σχετικά με τους φοιτητές του ERASMUS+

Share:

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έχει προβεί στις παρακάτω ενέργειες σχετικά με φοιτητές που βρίσκονται σε περίοδο κινητικότητας στην Ευρώπη, μέσω του προγράμματος Erasmus+.

  • Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έχει αποστείλει στο Υπουργείο Παιδείας &Θρησκευμάτων και στο Υπουργείο Εξωτερικών, αναλυτική κατάσταση με όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οι οποίοι βρίσκονται σε χώρες της Ευρώπης.
  • Έχει αποσταλεί από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Τριαντάφυλλο Α.Δ. Αλμπάνη ισχυρή σύσταση, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που βρίσκονται σε χώρες της Ευρώπης, να φροντίσουν να επανέλθουν είτε κάνοντας χρήση των οδικών και αεροπορικών συνδέσεων είτε μέσω των διαδικασιών επαναπατρισμού από το Υπουργείο Εξωτερικών, ώστε να βρεθούν στο οικείο σύστημα υγείας.
  • Ανάλογη σύσταση έχει αποσταλεί στους φοιτητές από ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, που βρίσκονται στο Πανεπιστήμιό μας, σημειώνοντας την δυνατότητα επιστροφής στις χώρες προέλευσης, όπου αυτό είναι δυνατό και δίνοντας πληροφορίες και οδηγίες, σύμφωνα με αυτές του ΕΟΔΥ.

 

Ιωάννινα, 18 Μαρτίου 2020

Από την Διεύθυνση Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων

 

Source: Arta News

Previous Article

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, απέστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό

Next Article

Kike Ferrari: συνέντευξη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη

Σχετικά άρθρα