Με επιτυχία το 16ου Motor Festival των Ιωαννίνων!

Share:

Η επιτυχία του MotorFestival, το βασικό συστατικό που το καθιστά ως την κορυφαία μηχανοκίνητη γιορτή στην Ελλάδα,… εντοπίζεται στον κόσμο του! Αυτό συνέβη και στο 16ο MotorFestival «BeBravetoBeFree» των Ιωαννίνων, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου και το οποίο απόλαυσαν από κοντά χιλιάδες θεατών, που βρέθηκαν στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων απ’ όλη την Ελλάδα!

Άνθρωποι από την Αθήνα,όλες τις περιοχές της Ηπείρου, τη Θεσσαλονίκη μέχρι και από τη Λήμνο (!)ταξίδεψαν στα Ιωάννινα και αποζημιώθηκαν στον μέγιστο βαθμό από το τριήμερο μηχανοκίνητο υπερθέαμα που προσέφεραν οι επαγγελματίες οδηγοί του φεστιβάλ.

Ήταν ένα τριήμερο απόλυτης μηχανοκίνητης δράσης – διαφήμιση για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό! Δύοαρένες, OnRoad (ασφάλτινη) καιOffRoad (χωμάτινη) για EnduroCross&Motocross, στις οποίες εξελίσσονταν ταυτόχρονα επιδείξεις δεξιοτεχνίας απ’ όλα τα είδη των δύο και των τεσσάρων τροχών.

StuntShowμε μηχανές και αυτοκίνητα σε δύο ρόδες, DriftShow από κορυφαίους του χώρου, DragShow, 4Χ4 που… διέλυαν τα πάντα στο πέρασμά τους, Enduro&Motocrossshow, τα φορτηγά του MotorFestivalκαι όλα αυτά ενορχηστρωμένα με τρόπο μοναδικό, ώστε να δημιουργείται μια φάση… τρελή!

Το θέαμα δίπλα από τη μεγάλη μηχανοκίνητη Έκθεση του MotorFestival ήταν φαντασμαγορικό και ενισχυόταν από τα Air, Fire&DanceShow των χορευτριών της διοργάνωσης, όπως, βεβαίως, και με το ιστορικό ακροβατικό της μηχανοκίνησης, τον «Γύρο του θανάτου» που έγινε ανάρπαστος!

Με ένα φαντασμαγορικό τριήμερο υπερθέαμα, από τις 21 έως και τις 23 Φεβρουαρίου, που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες κόσμου γράφτηκε το επικό φινάλε της τριλογίας του MotorFestivalτων Ιωαννίνων, που είχε φιλοξενήσει την κορυφαία μηχανοκίνητη περιπέτεια στη χώρα τόσο το 2017 όσο και το 2018.

Το μαγικό ταξίδι του MotorFestivalθα συνεχιστεί τον Απρίλιο με το 17ο Event στο αεροδρόμιο της Τριόδου στη Μεσσήνη με τον διοργανωτή, Μιχάλη Κοντιζά να ετοιμάζει κάτι το μεγαλειώδες. Ο τελευταίος, δήλωσε: «Στο επικό 16ο Motor Festival ζήσαμε την απελευθέρωση των συναισθημάτων μέσα από ένα υπερθέαμα των δύο και των τεσσάρων τροχών που κέρδισαν στο 100% όλους του επισκέπτες που ήρθαν απ’ όλη την Ελλάδα. Το ταξίδι μας συνεχίζεται το τριήμερο 10-12 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Τριόδου στη Μεσσήνη».

Source: Arta News

Previous Article

Η Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων ως Επώνυμος Προορισμός

Next Article

Τελετή Αναγόρευσης του καθ. Francis Creed σε Επίτιμο Καθηγητή του Π.Ι.

Σχετικά άρθρα