Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας στο Μπάνσκο ο Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας

Share:

Το Μπάνσκο (βουλγαρικά: Банско) είναι μια πόλη 9.212 κατοίκων στο όρος Πιρίν της Βουλγαρίας, σε υψόμετρο 936 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Η πόλη είναι μεγάλος τουριστικός προορισμός ειδικότερα κατά την χειμερινή περίοδο λόγω του ομώνυμου χιονοδρομικού κέντρου που διαθέτει άριστη οργάνωση με καλή ποιότητα χιονιού.

Πρόγραμμα εξόρμησης

Σάββατο 29/02
Αναχώρηση το πρωί για Μπάνσκο με ενδιάμεσες στάσεις και επίσκεψη στο Μοναστήρι της Ρίλα.
Άφιξη στο Μπάνσκο, τακτοποίηση στα δωμάτια.

Κυριακή 1/03
Ξεκινάμε για τις πλαγιές του Πιρίν για να δοκιμάσουμε τις πίστες σκι. Το λιφτ ξεκινάει μέσα από το Μπάνσκο. Περισσότερες πληροφορίες για τα λιφτ θα βρείτε πατώντας εδώ.
Όσοι δεν θέλουν να κάνουν σκι μπορούν να κάνουν μια βόλτα στην παλιά πόλη, να χαλαρώσουν σε ένα από τα διάσημα σπα ή απλά να απολαύσουν τον καφέ τους σε ένα από τα καφέ της πόλης.

Δευτέρα 2/03
Πρωινό σκι και επιστροφή στην Άρτα με πιθανή ενδιάμεση στάση στο οχυρό Ρούπελ.

Το κόστος της εξόρμησης είναι στα 110 ευρώ και περιλαμβάνει τις μετακινήσεις με το λεωφορείο, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο, το πρωινό και το βραδινό.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και εξασφάλιση θέσης με προκαταβολή 50Ε.

Η εξόρμηση θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων.

Αρχηγός: Λεωνίδας Σπαής (τηλ. 6944974151)

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου καθώς και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.

Source: Arta News

Previous Article

Κορυφαία επιστημονική εκδήλωση του Τομέα Υγείας του Παιδιού

Next Article

Συνάντηση εργασίας του έργου ILONET (Ελλάδα – Ιταλία)

Σχετικά άρθρα