Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες από τους OPERA CHAOTIQUE

Share:

Το θεατρικό εργαστήρι Πρέβεζας φιλοξενεί τους OPERA CHAOTIQUE με το νέο τους show: “ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”

ΣΑΒΒΑΤΟ 08-02-2020 & ώρα 21:00 μ.μ

Προπώληση: 8€(«το μαγαζάκι στο ρολόι, Βιβή Μπάρκα, Εθν. Αντιστάσεως 37)

Ταμείο: 10€

Μειωμένο: 8€

Τηλέφωνα κρατήσεων: 6977192779 & 6984855028

Κάστρο Αγίου Ανδρέα

 

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πέτυχαν σε όλα εκτός από δυο: τους ΟΠΕΡΑ ΚΑΟΤΙΚ.
Δώσαν τα φώτα του πολιτισμού σε όλο το κόσμο και δεν έμεινε τίποτε για τον πληκτροφόρο αoιδό ΤΕΝΟΡΜΑΝ και τον κυμβαλοτυμπανοκρούστη ΒΟΥΝΤΟΥ.

Τι άποψη είχαν ο Σωκράτης και ο Αντισθένης για το γάμο; Τι σχέση έχει ο TomWaits με την Αρχαία Ελλάδα; Είναι ο Διάβολος Έλληνας; Πόσα ήταν τα γένη των ανθρώπων σύμφωνα με τον Πλάτωνα.

Το παράξενο ντουέτο εμπνέεται από τους προγόνους του και παρουσιάζει ένα κωμικοτραγικό χαοτικό ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΚΑΜΠΑΡΕ!

*Στο δεύτερο μέρος οι Όπερα Καοτίκ παρουσιάζουν απόσπασμα από την παράσταση « Βάτραχοι» του Αριστοφάνη, τραγούδια από το επερχόμενο πρώτο Ελληνόφωνο album τους καθώς και ιστορίες για τη κρυφή  ζωή των ποιητών, όπως πάντα σε συνδυασμό με ευφάνταστες διασκευές και αλληλεπίδραση με το κοινό.

OPERA CHAOTIQUE – DIONYSIAN CABARET
George Tziouvaras (Tenorman) Φωνή – Πιάνο, Chris Koutsogiannis (Voodoo Drummer) Ντραμς

Οι Opera Chaotique έχοντας 3 αγγλόφωνα άλμπουμ έως τώρα έχουν εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ, θέατρα και venues σε 19 χώρες ήδη στα 8 χρόνια πορείας τους. Με sold out εμφανίσεις σε Λυρική Σκηνή Αθηνών και Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έχουν συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα (Δ. Σαββόπουλος, Λ. Μαχαιρίτσας, Μ. Πασχαλίδης κ.α), και από τον υπόλοιπο κόσμο (NouvelleVague, TheTigerLillies, OjosdeBrujo  κ.α) έχουν καταφέρει να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος. Τον Φεβρουάριο του 2020 θα κυκλοφορήσουν το πρώτο Ελληνόφωνο CD τους, ενώ θα περιοδεύουν σε Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο “Μια μουσική εμπειρία εντελώς μοναδική, ουσιαστική και καλοφτιαγμένη” ( Wherey’atMagazine,Νέα Ορλεάνη), “Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε κάτι πραγματικά αυθεντικό” (BCNMES, Βαρκελώνη).

 

 

Source: Epirus

Previous Article

Η αλλαγή των νόμων και το κράτος α-δικαιου

Next Article

Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας προβολή της ταινίας “NEBRASKA” (2013)

Σχετικά άρθρα