40 χρόνια “ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ” Δραστηριότητες, εκδηλώσεις, όμορφες στιγμές

Share:

Αξιόλογες οι χειμωνιάτικες – και όχι μόνο – εκδηλώσεις του δραστήριου Συλλόγου της πόλης μας, “ Ο Μακρυγιάννης” μια που το 2020 αποτελεί σημαντική χρονολογία για την ζωή του, αφού συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυσή του.

Οι εκδηλώσεις της χρονιάς, εντάσσονται στο γενικότερο πρόγραμμα αυτής της επετείου και θα αποτέλεσουν όαση στα πολιτιστικά δρώμενα της Άρτας.

Έτσι, λοιπόν, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2020 το χορευτικό τμήμα του, όπως κάθε χρόνο, θα βρεθεί στην Αθήνα και θα συμμετάσχει στο μεγαλύτερο Ηπειρώτικο αντάμωμα, την «Πίτα του Ηπειρώτη 2020» που θα γίνει στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 10 το πρωί.

Στις 31 Ιανουαρίου και για ένα τριήμερο το χορευτικό θα βρίσκεται στην πόλη της Κορίνθου, στο φεστιβάλ χορού «3η  Γιορτή της Κορινθίας»

Το ΔΣ του Συλλόγου εύχεται καλή χρονιά και προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους να παρευρεθούν στον ετήσια κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας  που θα γίνει την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020  και ώρα 20:30 στην ταβέρνα «Πρωτομάστορας» στη γέφυρα Άρτας με άφθονο κέφι, ποτό, φαγητό, και τη συνοδεία λαϊκής  και  δημοτικής ορχήστρας.

Τη Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα πραγματοποιεί την ετήσια γενική του Συνέλευση καθώς και τις εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τέλος, προς παράσταση οδεύει η θεατρική σκηνή με το έργο του Δημήτρη Κεχαϊδη, “Τα πανηγύρι” σε σκηνοθεσία Ζωής Μπαρτζώκα. Οι παραστάσεις ξεκινούν την Τετάρτη 18 Μαρτίου και θα διαρκέσουν μέχρι και 5 Απριλίου.

Source: Arta News

Previous Article

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Κέντρο Πρόληψης Ν. Άρτας

Next Article

Ε. Ιντζεμπελη “Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή – Μυθιστορηματική βιογραφία”

Σχετικά άρθρα