Πρόσκληση συμμετοχής στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Firien Messe Wien

Share:

Το Επιμελητή Άρτας, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Ηπείρου (Ιωαννίνων, Πρέβεζας & Θεσπρωτίας) μετά από την πρωτοβουλία του Περιφερικού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ηπείρου (Π.Ε.Σ.Η.) και υποστηριζόμενα από την Περιφέρεια Ηπείρου, θα συμμετέχει σε κοινή προβολή με περίπτερο, στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού FerienMesse Wien 2020 στις 16-19 Ιανουαρίου 2020 στη Βιέννη (Αυστρία).

Στο περίπτερο των Επιμελητηρίων : α) θα προβληθούν οι τέσσερις νομοί της Ηπείρου ως τουριστικός προορισμός, β) θα φιλοξενηθούν τουριστικές επιχειρήσεις Μέλη των Επιμελητηρίων, και γ) θα διανεμηθεί προωθητικό υλικό των προβαλλόμενων περιοχών και ενδιαφερομένων επιχειρήσεων τους.

Καλούμε τις επιχειρήσεις, Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου Άρτας, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Ferien-Messe Wien 2020 φιλοξενούμενες στο περίπτερό μας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τη Τρίτη 07/01/2020 (στο email: info@eartas.gr).

Η ανωτέρω δράση παρέχετε ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής για τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας. Οι δαπάνες μετάβασης και διαμονής των εκθετών βαρύνουν τους ίδιους.

 

Εκ της Διοικήσεως

Του Επιμελητηρίου Άρτας

Source: Arta News

Previous Article

Η τριπλή περιπέτεια. Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Next Article

Ώθηση για τη συνέχεια και στο βάθος…Ολυμπιακοί Αγώνες

Σχετικά άρθρα