Σύσκεψη ΔΕΚΠ, με τη συμμετοχή του ΠΑΣΥΣΕΚ και της Ε.Σ.Α.μεΑ

Share:

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) παρευρέθη στη σύσκεψη της Διακλαδικής Επιτροπής Κοινωνικών Προβλημάτων (ΔΕΚΠ) των Ενόπλων Δυνάμεων και με τη συμμετοχή της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.).

Ο κ. Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και η Διακλαδική Επιτροπή Κοινωνικών Προβλημάτων (ΔΕΚΠ), ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Δημήτριο Χαλάστρα, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Φώτιο Πλασταρά και τον Τοπικό Εκπρόσωπο Πρωτευούσης κ. Δημήτριο Σχισμένο.

Τα θέματα τα οποία ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης είναι τα κάτωθι:

  • Περίθαλψη Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
  • Ηλεκτρονική καταχώριση και εκτέλεση ιατρικών συνταγών και παραπεμπτικών ιατρικών εξετάσεων.
  • Βαθμολογική εξέλιξη Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων Ειδικής Κατάστασης προερχόμενοι από Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ).
  • Χορήγηση Μηνιαίου Επιδόματος Γραφείου λόγω ανικανότητας ένεκα παθήματος στην Υπηρεσία, όπως επίσης και διάφορα άλλα θέματα.

Ο κ. Υφυπουργός ζήτησε όπως, τα όσα ειπώθηκαν εκ μέρους των εκπροσώπων του Συνδέσμου να κατατεθούν και γραπτώς. Με την ατζέντα των θεμάτων που έθεσε και κατέθεσε ο Σύνδεσμος θα ασχοληθεί η Διακλαδική Επιτροπή Κοινωνικών προβλημάτων (ΔΕΚΠ).

Η συνεργασία των δύο μερών συνεχίζεται.

Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Δημήτριος Χαλάστρας

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ)

6932467666

Ο Γενικός Γραμματέας

 

Ιωάννης Κορίλλης

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)

6977242188

Source: Arta News

Previous Article

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Π.Ν.Ι. είναι δίπλα στο Make-A-Wish

Next Article

Ημερίδα ενημέρωσης για τις φυσικές καταστροφές από πλημμύρες

Σχετικά άρθρα