Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση  για το «Χαμόγελο του παιδιού»

Share:

Την Παρασκευή  13 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:45, το Μουσικό Σχολείο Άρτας και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Αρταίων παρουσιάζουν, στην αίθουσα του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας «Σκουφάς»,  τη Χριστουγεννιάτικη μουσική ιστορία «Το όνειρο των Χριστουγέννων» της Κατερίνας Τσίτσα, με σκοπό την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Πρόκειται για μια παιδική καντάτα για χορωδία με τη συνοδεία ορχήστρας που ζωντανεύει το όνειρο ενός φτωχού, ορφανού και άστεγου κοριτσιού. Στην ορχήστρα και τη χορωδία θα συμμετέχουν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου, ενώ στη  θεατρική δραματοποίηση της καντάτας θα πρωταγωνιστήσουν οι μαθητές  του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Αρταίων. Σε ένα όμορφο και χριστουγεννιάτικο κλίμα θα μας μεταφέρουν σε ένα κόσμο γεμάτο δώρα, μάγους, γαλοπούλες και λιχουδιές…..

Στο χώρο της εκδήλωσης θα φιλοξενείται παζάρι από το «Χαμόγελο του παιδιού».

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου  στις 17:45 στην αίθουσα του συλλόγου «Σκουφάς» σε μια εκδήλωση αγάπης για τα παιδιά που φροντίζει και υποστηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

 

 

Source: Arta News

Previous Article

Ημερίδα ενημέρωσης για τις φυσικές καταστροφές από πλημμύρες

Next Article

Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας προβολή της ταινίας «Ο εγωιστής γίγαντας»

Σχετικά άρθρα