Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας – προβολή της ταινίας «ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ»

Share:

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΡΤΑΣ  ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ» (2012) ΤΟΥ  ΤΟΜΑΣ ΒΙΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019  ΣΤΙΣ 16:30 ΣΤΟ «ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΑΣ»

ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 

Ο 40χρονος Λούκας είναι δάσκαλος και ζει μια μοναχική ζωή μετά το διαζύγιό του, αφοσιώνεται στη δουλειά του και αγωνίζεται για την επιμέλεια του γιου του. Η ζωή του αρχίζει να γίνεται σιγά σιγά καλύτερη καθώς βρίσκει μια καινούρια σύντροφο και η σχέση του με το γιο του βελτιώνεται. Αλλά η νέα, φαινομενικά αισιόδοξη τροπή της μοίρας του πρόκειται να συντριβεί βάναυσα από ένα αθώο ψέμα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙA  

Πόσο μεγάλη ζημιά μπορεί να κάνει ένα μικρό ψέμα;

Μια από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων ετών και σίγουρα μια από τις καλύτερες του Δανού σκηνοθέτη Τόμας Βίντερμπεργκ (Οικογενειακή Γιορτή, Μακριά από το Πλήθος), το Κυνήγι ρίχνει τον εξαιρετικά ταλαντούχο και αγαπημένο Δανό ηθοποιό Μαντς Μίκελσεν (Casino Royal, Hannibal, Αρκτική) σε ένα κυκλώνα παρεξηγήσεων, μετά από την ψεύτικη κατηγορία της πεντάχρονης κόρης του καλύτερου φίλου του πως την κακοποίησε σεξουαλικά. Αυτό το μικρό και αθώο(;) παιδικό ψέμα παίρνει γρήγορα τεράστιες διαστάσεις και η συντηρητική και κλειστή κοινωνία της μικρής επαρχιακής πόλης όπου ζει ο Λούκας είναι έτοιμη να κατασπαράξει με ευκολία και ομαδική υστερία το πρόσφορο θύμα, αδιαφορώντας για την εξακρίβωση της αλήθειας.

Αυτή την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 16:30, στο Σινέ Παλλάς, με ελεύθερη είσοδο.

 Γράφει, η Μήνα Κατσικογιώργου

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ( THE HUNT, 2012)

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τόμας Βίντερμπεργκ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μαντς Μίκελσεν, Ανίκα Βέντερκοπ, Τόμας Μπο Λάρσεν

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 115 λεπτά

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΑΣ

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 16:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Source: Arta News

Previous Article

H Μηχανοτρονική: ένα νέο εκπαιδευτικό πεδίο με προοπτικές

Next Article

«Ολοκληρωμένες Στρατηγικές Διαχείρισης Θαλάσσιων Καταιγίδων» ΠΕΔ Ηπείρου

Σχετικά άρθρα