Συγκρότηση της Διακλαδικής Επιτροπής Κοινωνικών Προβλημάτων

Share:

Επιστολή του ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ. στον ΥΦΕΘΑ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή:

Κύριε Υφυπουργέ.

Ο Σύνδεσμος χαιρετίζει και συγχρόνως σας συγχαίρει για την πρωτοβουλία σας στη δημιουργία Διακλαδικής Επιτροπής Κοινωνικών Προβλημάτων (ΔΕΚΠ) των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αναφέροντας την έννοια κοινωνικά προβλήματα, πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας, ότι πρωτεύοντα προβλήματα είναι αυτά της υγείας.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), ιδρύθηκε με την υπ΄αριθμ.18/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Άρτας, με έδρα την Άρτα. Απευθύνεται διακλαδικά στους συναδέλφους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς εν ενεργεία και εν αποστρατεία. Στους ελαφράς υπηρεσίας – υπηρεσίας γραφείου – υπηρεσίας ξηράς – υπηρεσίας εδάφους, σε αυτούς που βρίσκονται σε μακρά αναρρωτική άδεια, σε συναδέλφους με συζύγους και τέκνα με προβλήματα υγείας, όπως επίσης και τα μέλη όλων των παραπάνω. Είναι ένα ΜΗ συνδικαλιστικό Σωματείο, το οποίο ασχολείται με θέματα υγείας και πρόνοιας των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, αναδεικνύοντας διάφορα σοβαρά προβλήματα προτείνοντας τη λύση αυτών.

Όπως σας αναφέραμε, ο Σύνδεσμος ως το μοναδικό Πανελλήνιο Σωματείο που ασχολείται μόνο με τα προβλήματα υγείας και πρόνοιας των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, καθημερινά γίνεται δέκτης προβλημάτων και αποριών εντός και εκτός εργασιακού χώρου από περιοχές ανά την Ελλάδα.

Κύριε Υφυπουργέ, ως Σύνδεσμος και παραθέτοντας όλα τα παραπάνω, ζητούμε τη συνεργασία του Συνδέσμου με τη Διακλαδική Επιτροπή Κοινωνικών Προβλημάτων (ΔΕΚΠ), όπως επίσης την εισχώρηση ενός μέλους του Συνδέσμου σε αυτή, αν εσείς το κρίνετε απαραίτητο. Ο ρόλος αυτής της συνεργασίας θα είναι η μεταφορά των προβλημάτων των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων  Ειδικής Κατάστασης στην Επιτροπή, προτείνοντας συγχρόνως τις λύσεις αυτών.

Είμαστε στη διάθεσή σας.

 

 

 

 

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Δημήτριος Χαλάστρας

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ)

6932467666

Ο Γενικός Γραμματέας

 

Ιωάννης Κορίλλης

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)

6977242188

Source: Arta News

Previous Article

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας στην 7η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας

Next Article

Ο αγώνας συνεχίζεται στα δικαστήρια

Σχετικά άρθρα