Το μέλι CHARISMA και πάλι, κέρδισε τους πιο απαιτητικούς κριτές,

Share:

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά !!!

Το μέλι CHARISMA και πάλι, κέρδισε τους πιο απαιτητικούς κριτές,

 στη διοργάνωση Great Taste 2019, στο Λονδίνο.

Χρυσά Αστέρια κέρδισαν 2 προϊόντα της εταιρείας ΕΝΤΥΠΩΣΙΣ – EPIRUS FARM, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης των Great Taste Awards 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Τα «Great Taste Awards» ή αλλιώς «Όσκαρ της γεύσης», είναι ευρέως αναγνωρισμένα ως το πιο αξιόπιστο σύστημα διαπίστευσης για τα προϊόντα delicatessen. Είναι διεθνούς φήμης και τυφλής γευσιγνωσίας βραβεία, με τα οποία τιμώνται μόνο τα πιο αξιόλογα τρόφιμα και ποτά.

H στρογγυλή ετικέτα των Great Taste Awards αποδίδεται σε προϊόντα που υπερέχουν λόγω της γεύσης τους, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η επωνυμία ή η συσκευασία τους. Στο διαγωνισμό, περισσότεροι από 400 εξειδικευμένοι δοκιμαστές, συμπεριλαμβανομένων των πιο απαιτητικών γευσιγνωστών, chef, ιδιοκτητών εστιατορίων και παραγωγών, καθώς επίσης συγγραφέων και δημοσιογράφων ειδικών στον τομέα των τροφίμων και των γεύσεων, επί 49 ημέρες δοκίμασαν πάνω από 10.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο για να αναδείξουν τα καλύτερα. Μόνο ένα στα τρία συμμετέχοντα προϊόντα κατάφερε να κερδίσει μια διάκριση.

Η νίκη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είναι πολύ σημαντική για τα προϊόντα της εταιρείας, καθώς τα εδραιώνει στην αγορά, τα διαφοροποιεί, αυξάνοντας την προστιθέμενη αξία τους, ενώ παράλληλα για τον καταναλωτή αποτελεί μια εγγυημένη και αξιόπιστη «σφραγίδα» ποιότητας.

Τα προϊόντα που συμμετείχαν και βραβεύτηκαν με Χρυσά Great Taste Αστέρια στον διαγωνισμό, είναι τα ακόλουθα:

  • Charisma – Fir & wild flowers (1 χρυσό αστέρι γεύσης)
  • Charisma – Thyme Balsam (1 χρυσό αστέρι γεύσης)

Source: Arta News

Previous Article

Εθνική Μπάσκετ όπως λέμε Ελλάδα

Next Article

31η Συνάντηση Ορειβατικών Συλλόγων Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος

Σχετικά άρθρα