Το Επιμελητήριο Άρτας στην 84η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Share:

Στην 84η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετέχει με δικό του περίπτερο (περίπτερο 3 και στα stand 8)το Επιμελητήριο Άρτας στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων μελών του.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019και η διοίκηση του Επιμελητηρίου προσκαλεί όλους τους επισκέπτες της έκθεσης να περιηγηθούν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Άρτας για να γνωρίσουν τις τοπικές επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου φιλοξενούνται επιχειρήσεις του Νομού οι οποίες θα εκθέτουν τα προϊόντα τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Οι επιχειρήσεις αυτές είναι:

  1. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΚΜΕΤ/ΣΕΩΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ ΑΡΤΑΣ- «ΑΣΕΑ»
  2. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΑΣ
  3. Α.ΦΩΤΗΣ-Φ.ΦΩΤΗΣ Ο.Ε (ΠΕΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ)
  4. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  5. ΚΕΦΗΣ ΑΕ(ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ)
  6. ΜΕΣΣΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΓΛΥΚΑ του ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ)
  7. 7. ΤΣΑΜΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ)

 

Επίσης, στο χώρο του Επιμελητηρίου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα προϊόντα- υπηρεσίες και άλλων επιχειρήσεων της περιοχής.

Τα εγκαίνια των περιπτέρων ΚΕΕΕ και των Επιμελητηρίων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11.30 στην κεντρική είσοδο του Περιπτέρου 2.

Η 84η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Ινδία, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

 

Ο Πρόεδρος

 

Ιωάννης Γκολομάζος

Source: Arta News

Previous Article

Στη Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά, ο νέος Διευθυντής Αστυνομίας Άρτας.  

Next Article

ΕΕΔΕ:  Έναρξη Προγραμμάτων για Στελέχη Επιχειρήσεων στην Πάτρα

Σχετικά άρθρα