ΕΕΔΕ:  Έναρξη Προγραμμάτων για Στελέχη Επιχειρήσεων στην Πάτρα

Share:

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοινώνει την έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα στις 29 Νοεμβρίου 2019 και του Diploma in Sales Management στις 6 Δεκεμβρίου 2019.

Τα Προγράμματα υποστηρίζονται από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας (ΣΕΒΠΔΕ).

Σήμερα η ΕΕΔΕ συγκαταλέγεται στα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου. Έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια της 50χρονης και πλέον λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη, έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 17.500 εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ το Μεταπτυχιακό της Πρόγραμμα πραγματοποιείται σε 30 πόλεις της χώρας και έχει περισσότερους από 4.500 αποφοίτους.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων.

Απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης. Διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί).  Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων που ταξιδεύουν από την Αθήνα στην Πάτρα για τις ανάγκες του προγράμματος.

Ακολουθούν testimonials από στελέχη που παρακολούθησαν το πρόγραμμα στο link: http://www.eede.gr/uploads/files/MBA_Testimonials.pdf

Το Diploma in Sales Management είναι το μοναδικό Πιστοποιημένο Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων, και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Institute of Sales Management (ISM).  Η ΕΕΔΕ ως ISM Certified Training Provider, έχει ήδη εκπαιδεύσει περισσότερα από 1.000 στελέχη πανελλαδικά που έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των πωλήσεων.

Ο στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες ένα ολοκληρωμένο σύνολο γνώσεων, συνδέοντας τη θεωρία με την πράξη, πάνω στις αρχές, τα εργαλεία και τις πρακτικές που εφαρμόζονται στο σύγχρονο Sales Management.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Sales Managers/ Team Leaders
  • Κey Account Managers
  • Sales/ Marketing Consultants
  • Σε στελέχη με επαρκή εργασιακή εμπειρία που προετοιμάζονται να προαχθούν σε Managerial θέσεις στο τμήμα πωλήσεων, σε στελέχη τμημάτων (πχ Marketing, Customer Service, Product Development) που επιθυμούν να κατανοήσουν τη λειτουργία των πωλήσεων και να συνεργαστούν αποτελεσματικά με το τμήμα πωλήσεων καθώς και σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που επιθυμούν να κατανοήσουν τις ανάγκες των πελατών τους και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο Sales Management.

Το κόστος των προγραμμάτων μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

  • ΕΕΔΕ – Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας |Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, Γούναρη & Αγ. Ανδρέου, 26 222 Πάτρα | 2610-318573, 2610 336 352 | κ. Άντυ Γαρδίκη| patra@eede.gr | eede.gr

Source: Arta News

Previous Article

Το Επιμελητήριο Άρτας στην 84η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Next Article

Τo Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σχετικά άρθρα