Ορκωμοσία Δημάρχου Ν. Σκουφά, Δημ. Συμβούλων και Συμβούλων Κοινοτήτων.

Share:

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Αυγούστου και ώρα 19:30 μ.μ., στο ιστορικό Μνημείο Πέτα η τελετή ορκωμοσίας της Δημάρχου Νικολάου Σκουφά, κ. Ροζίνας Βαβέτση, του νέου δημοτικού συμβουλίου και των συμβούλων των κοινοτήτων. Στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής και τον αγιασμό για τη νέα θητεία την οποία τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος  Αρχιμανδρίτης Άνθιμος Γιάννης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Καλλίνικου, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων,  ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Ψαθάς Βασίλειος, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Τσιρογιάννης Χρήστος, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος, ο απερχόμενος Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Γιαννούλης Ευστάθιος , Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Η Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, κ. Ροζίνα Βαβέτση, στην ομιλία της στο πλαίσιο της τελετής αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στην τελετή ορκωμοσίας και συνεχάρη όλους τους εκλεγμένους συμβούλους, ανεξαρτήτου παράταξης, ανέφερε:

«Δεσμεύομαι ενώπιών σας ότι θα τηρήσω στο ακέραιο την εντολή σας με τη διαρκή προσπάθειά μου για το καλό και την προκοπή  του τόπου, ανταποδίδοντας την  αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου χαρίσατε.

Αυτός ο όρκος που δίνουμε σήμερα, είναι πάνω από όλα όρκος καθήκοντος και δέσμευσης, όρκος που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας προσπάθειας, καθώς παλιά και νέα στελέχη που συνθέτουν τη νέα δημοτική αρχή του δήμου μας, θα χρειαστεί να δίνουμε καθημερινά σκληρό αγώνα για να κρατήσουμε ψηλά το δήμο και να ικανοποιήσουμε τους πολίτες με εντιμότητα, σύνεση και συνεργασία.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή γιατί στην προσπάθειά μου αυτή είχα και έχω δίπλα μου ανθρώπους με διάθεση για προσφορά, που ανεξάρτητα αν εκλέχτηκαν ή όχι ,είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα μας και να προσπαθούν καθημερινά για την πρόοδο του τόπου και την ευημερία των πολιτών. Κοιτάζουμε μπροστά και μόνο μπροστά, απαλλαγμένοι από παλιές νοοτροπίες.

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από σύγχυση αξιών, αμφισβήτηση θεσμών και απαξίωση της πολιτικής ζωής, οι αιρετοί θα πρέπει να αποτελέσουν πρότυπο συμπεριφοράς και σεβασμού, μέτρο αφοσίωσης και παράδειγμα πολιτικού πολιτισμού προς την κοινωνία και κυρίως προς τους νέους ανθρώπους που προσδοκούν να πιστέψουν στις αρχές  «.

Source: Arta News

Previous Article

Συνάντηση Περιφερειάρχη με Υφυπουργό Αθλητισμού

Next Article

«Ας μιλήσουμε για τον τόπο μας» Πιστιανά, Κυριακή 8 Σεπτ., 7.00 μ.μ.

Σχετικά άρθρα