Ακαδημία Ποδοσφαίρου από την Αναγέννηση

Share:

Η δέσμευση της διοίκησης για στελέχωση και επαναλειτουργία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της ομάδας μας μετά από πολλά χρόνια είναι γεγονός.

Ήταν κάτι το οποίο ίσως σε παλιότερες εποχές να ήταν αυτονόητο για το όνομα και την ιστορία αυτής της ομάδος, αλλά οι περιπέτειες και τα λάθη των τελευταίων χρόνων, δεν άφησαν και πολλά περιθώρια για να γίνει μια τέτοια ενέργεια, όπως είναι η σωστή λειτουργία μια ακαδημίας ποδοσφαίρου, κάτι το οποίο από μόνο του φυσικά και μπορεί να συνδέει το μελλοντικό υπόβαθρο ενός συλλόγου αλλά και το κίνητρο για τα νέα παιδιά να φορέσουν κάποια στιγμή τη βαριά φανέλα της μεγάλης ομάδας μας.

Τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα, βάζουμε κάτω από μια άλλη οπτική το θέμα υποδομές και το πώς θα πρέπει αυτές να λειτουργήσουν σε σωστή βάση.

Η διοίκηση μας λοιπόν έχει αναθέσει το εγχείρημα αυτό στο μέλος της που είναι και πρόεδρος των βετεράνων παλαιμάχων, τον Δημήτρη Αραβανή, που θα έχει την όλη ευθύνη .

Η στελέχωση:

Υπεύθυνος Ακαδημιών Δημήτρης Αραβανής (τηλ.6987 577576)

 Υπεύθυνη παιδαγωγικών δράσεων και συμβουλευτικής των γονέων θα είναι: η κ. Βαραγγούλη Σ. Μαίρη. (τηλ. 6944 454312)

Προπονητές: Θα είναι ο έμπειρος και πολύ γνωστός γυμναστής στην Άρτα, Γιάννης Σιαπέρας (Τηλ.6942 984578) που είναι και πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ αλλά και κάτοχος διπλώματος UEFA Β, ενώ δεύτερος προπονητής θα είναι ο νυν ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Άγγελος Παρράς, που είναι και αυτός πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA Β

Έδρα: Θα είναι το Δημοτικό γήπεδο των Κωστακιών Άρτας αλλά θα υπάρχει σαν εναλλακτική και το δημοτικό γήπεδο Αγίου Δημητρίου Πέτα (Κυράτσα).

Η εγγραφές έχουν ξεκινήσει και η έναρξη θα γίνει την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Source: Athlitika

Previous Article

Λαχειοφόρος Αγορά από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας

Next Article

Ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων

Σχετικά άρθρα