Ενημερωτική Ημερίδα για το πρόγραμμα Leader

Share:

Αναπτυξιακή Νοτίου Ηπείρου – Αμβρακικού(ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ)  σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Άρτας,  στo πλαίσιo της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος LEADER «Στρατηγικές Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» του ΠΑΑ 2014-2020, και ειδικότερα το ΥΠΟΜΕΤΡΟ 19.2: «ΣTΗΡΙΞΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (CLLD/LEADER)»για έργα ιδιωτικού χαρακτήρα,  καλεί τους ενδιαφερόμενους σε συνάντηση ενημέρωσης και παρουσίασης της μεθοδολογίας υποβολής πρότασης χρηματοδότησης  την  Πέμπτη 11.07.2019, «στο Συνεδριακό Κέντρο Επιμελητηρίου Άρτας» και ώρα 20:00 μ.μ.

Στην παρουσίαση θα γίνει αναλυτική ενημέρωση, θα δοθούν διευκρινήσεις και θα απαντηθούν ερωτήσεις στους ενδιαφερόμενους σχετικά με τις Υποδράσεις των Ιδιωτικών Πράξεων, τους δικαιούχους, τα ποσοστά ενίσχυσης, τις Διαδικασίες υποβολής και αξιολόγησης της αίτησης στήριξης του προγράμματος  κ.ά.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος και την ενημέρωση/εμψύχωση του τοπικού πληθυσμού για ιδιωτικές επενδύσεις στο πλαίσιο του Τ.Π. CLLD/ LEADER ΠΑΑ 2014-2020.

Source: Arta News

Previous Article

Προβολή της ταινίας «Ριφιφί» του Ζυλ Ντασέν

Next Article

Παρασκευή 9 Αυγούστου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας στις 10μμ

Σχετικά άρθρα