Σύλλογος Σκουφάς Άρτας «ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΧΟΡΟΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ»

Share:

Με εξαιρετική επιτυχία και θερμότατη υποδοχή και ανταπόκριση, ολοκληρώθηκαν και φέτος, οι εκδηλώσεις «ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΧΟΡΟΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ» που διοργάνωσε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας, γεγονός που θεμελιώνει τις βάσεις, για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Το τριήμερο των εκδηλώσεων ξεκίνησε από τον αύλειο χώρο της Παρηγορήτισσας στις 20 Ιουνίου, με την εκδήλωση των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του χορευτικού τμήματος, με τίτλο «Έστησ’ ο Αύγουστος χορό με το χρυσό φεγγάρι».

Επόμενος σταθμός η πλατεία Σκουφά στις 21 Ιουνίου, με την εκδήλωση «Θαλασσινά περάσματα σε πέτρινα γεφύρια», όπου η ηπειρώτικη μουσική με εκφραστή τον καταξιωμένο Αντώνη Κυρίτση, συναντήθηκε με τη νησιωτική παράδοση που εκπροσωπήθηκε από τους επίσης καταξιωμένους Νίκο Οικονομίδη και Κυριακή Σπανού.

Η αυλαία έπεσε στις 24 Ιουνίου στο Ιστορικό γεφύρι της πόλης μας, σε μια ξεχωριστή βραδιά με την αθρόα προσέλευση του κόσμου να μας κάνει να αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την επιλογή μας να τολμήσουμε το «Γεφύρι Εθεμέλιωναν..».

Το ενδιαφέρον του κόσμου, που εκφράστηκε μέσα από την προσέλευση και το ενθουσιώδες χειροκρότημα, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας. Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης, η συντονισμένη προσπάθεια όλων αυτών που συμμετείχαν και συνεισέφεραν σε διάφορους τομείς, «αγκαλιάζοντας» το εγχείρημα.

Ο σύλλογος ευχαριστεί την Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Αρταίων και όλους τους χορηγούς για την στήριξή τους. Είναι απαραίτητη για την επιτυχία της όλης προσπάθειας και μας δίνει δύναμη και θάρρος να συνεχίσουμε.

 

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Source: Arta News

Previous Article

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΑΣ

Next Article

Ακαδημία για τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα

Σχετικά άρθρα