11ο Art Festival “Πολιτιστική Παρεμβολή”

Share:

Στο Campus Κωστακιών της Πανεπιστημιούπολης της Άρτας θα πραγματοποιηθεί το 11ο ART FESTIVAL – “Πολιτιστική Παρέμβαση” του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, στις 14 και 15 Ιουνίου 2019.

Στο σχετικό Δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε αναφέρονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

Οι φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Πρώην Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου) ανακοινώνουν την συνέχεια του Art Festival -Πολιτιστική Παρεμβολή.

Ο καλοκαιρινός μας θεσμός συνεχίζει για 11η χρονιά το μουσικό του ταξίδι. Μετά την περσινή επιτυχία στην πόλη της Άρτας φέτος επιστρέφει στο μέρος που ξεκίνησε για να το μετατρέψει σε ένα καλλιτεχνικό σταυροδρόμι. Στόχος του φεστιβάλ είναι να παρουσιάσουμε την σύμπραξη της ποικιλομορφίας που κουβαλά ο κάθε φοιτητής από όλα τα μέρη της Ελλάδας με το ΤΜΣ (πρώην ΤΛΠΜ) και τις καλλιτεχνικές μας “ανησυχίες” που πραγματώνονται στο τμήμα.

Οι φοιτητές του ΤΜΣ με την οικονομική υποστήριξη του Δήμου Αρταίων, ενάντια στις κάθε φύσεως δυσκολίες επιστρατεύουμε όρεξη, δουλειά και ενέργεια για ένα καλλιτεχνικό διήμερο: Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Ιουνίου στο Campus στην Πανεπιστημιούπολη της Άρτας στους Κωστακιούς.

Ώρα Έναρξης Συναυλιών στις 20:15 μ.μ.

O χαρακτήρας του φεστιβάλ είναι μη κερδοσκοπικός και διατηρεί την είσοδο ελεύθερη για όλους.

ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ FESTIVAL:

Παρασκευή

Σύνολο Μουσικού Σχολείου

ΔΙΚΡΙΑΝ

North Ensemble

Ποτ Πουρέδες

TranditionART

Δημοτική Ζυγιά

Θρακικός Άνεμος

Λα#μπεμόλ

Σάββατο

Πούφ Πρίτς

Coverdose

Ρεμπετιστάν

Bitter Cake Project

Altern Ego

Λαϊκά Προ-άστεία

Ταξίμι

Cesni

Κρήτη μου, όμορφο νησί

Ταξίδι στο Αιγαίο

Το Art Festival – Πολιτιστική Παρεμβολή αποτελούσε και θα αποτελεί μια μη κερδοσκοπική κίνηση φοιτητών, με σκοπό την συνδιαλλαγή προβληματισμών και δημιουργικών ιδεών μέσα από ένα καλλιτεχνικό πρίσμα και για αυτό έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού στην πόλη της Άρτας.

Για περισσότερες πληροφορίες: 6987307187 Θανάσης Κουτσούνης, Πρόεδρος Φοιτητών Τμήματος Μουσικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Πρώην Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ).

Source: Politismos

Previous Article

ΕΟΣ Άρτας: #save_agrafa

Next Article

Γιορτή της Μουσικής στην Κοιλάδα του Αχελώου

Σχετικά άρθρα