Ανακοίνωση από τον Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Άρτας

Share:

Το Δ.Σ. του Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Άρτας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο φετινό πετυχημένο στόχο της ομάδας, που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της Άρτας και την άνοδο – επιστροφή στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Πρώτα απ όλους ευχαριστούμε μέσα από την καρδία μας θερμά τους πρωταγωνιστές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, τους ποδοσφαιριστές μας, καθώς επίσης και τον προπονητή μας με όλο το τεχνικό του επιτελείο που κατάφεραν επίσης να τερματίσει η ομάδα όχι μόνο βαθμολογικά πρώτη, αλλά και αήττητη μέχρι τέλους.

Επίσης, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους επαγγελματίες (χορηγούς μας) όλης της ευρύτερης περιοχής που στήριξαν οικονομικά την προσπάθεια αυτή και ευελπιστούμε ότι θα τους έχουμε δίπλα μας και στην συνέχεια.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλο το φίλαθλο κόσμο της Άρτας που με τη παρουσία του στο γήπεδο φέτος, έδειξε ο,τι η αγάπη του για την ιστορική μεγάλη ομάδα της Άρτας, την Αναγέννηση Άρτας, είναι διαχρονική και αυτό σίγουρα μας δίνει σαν Διοίκηση μεγάλη δύναμη και σιγουριά για να συνεχίσουμε από τη μεριά μας να δουλέψουμε με μεγαλύτερη όρεξη και πάθος, ώστε η ομάδα μας να φτάσει ακόμη ψηλότερα, εκεί που πραγματικά την ονειρευόμαστε και που τις αξίζει να είναι.

Με τιμή το Δ.Σ.

Source: Arta News

Previous Article

Επίσημη έναρξη του Έργου INNO.TRITION

Next Article

Θα έπρεπε όλοι να φάμε στης Ιοκάστης στην ΑΘΟΑ

Σχετικά άρθρα