Διεθνής Διακρίσεις για τη Λέσχη Μοντελιστών Άρτας

Share:

Η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας, σε ανταπόδοση της συμμέτοχης των δύο συλλόγων από τη Ρωσία,τον Φεβρουάριο στο Arta Scale Model Show, θα συμμετάσχει σε τέσσερις εκθέσεις που θα γίνουν στην Ρωσία ως το τέλος του έτους.

Η αρχή έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο (10-12 Μαίου) στο Νίζνι-Νόβγκοροντ, όπου ο σύλλογος μας, συμμετείχε μόνο στις κατηγορίες Juniors (Παιδιά κάτω των 12 ετών), με τις δημιουργίες τεσσάρων μικρών μοντελιστών, και πιο συγκεκριμένα, των Γρηγόρη και Στέφανου Τζουρμανά (8 και 10 ετών αντίστοιχα), της Κλειώς Κιτσαντά (12 ετών) και Χρήστου Καραμπίκα (12 ετών).

Τα δύο αδέρφια Γρηγόρης και Στέφανος Τζουρμανας απέσπασαν Ασημένιο και Χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα στην κατηγορία όπου συμμετείχαν.

Στην συνέχεια,ακολουθούν οι εκθέσεις στην Μόσχα (2-16 Ιουνίου) , Στούπινο (Προάστιο της Μόσχας , στις 23-25 Αυγούστου) και  στην Τούλα τον Οκτώβριο όπου κλείνει και η συμμετοχή στις εκθέσεις στη Ρωσία.

Αυτή ήταν η τέταρτη διεθνής διάκριση για την Λέσχη Μοντελιστών Άρτας σε μόλις ενάμιση χρόνο λειτουργίας.

Η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας θα συμμετάσχει σε δύο ακόμη εκθέσεις του εξωτερικού ανταποδίδοντας έτσι τις επισκέψεις των συλλόγων από την Σόφια (τον Οκτώβριο) και το Βελιγράδι (τον Δεκέμβριο) με τον ίδιο ζήλο, διαφημίζοντας την πόλη μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό .

 

 

 

 

Το ΔΣ της Λέσχης Μοντελιστών Άρτας

Source: Arta News

Previous Article

Οι σταυροί για τον Δήμο Αρταίων

Next Article

Εγγραφές σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αρταίων

Σχετικά άρθρα