Επιμελητήριο Άρτας: Ημερίδα Φυσικά προϊόντα ως μοχλός ανάπτυξης

Share:

Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Φυσικά προϊόντα ως μοχλός ανάπτυξης για την οικονομία της χώρας– Προοπτικές του Νομού Άρτας» διοργανώνει το Επιμελητήριο Άρτας, την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου, 2ος όροφος).

Η εκδήλωση εστιάζει στην ανάδειξη των Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών της Ηπείρου, την προώθηση της παραγωγής και εμπορίας τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τη δημιουργία πιστοποιημένων προϊόντων, όπως ονομασίας προέλευσης, γεωγραφικής ένδειξης, βιολογικής καλλιέργειας, ορεινής γεωργίας κ.λπ., καθώς και την αντικατάσταση-υποκατάσταση χημικών προσθέτων/ συντηρητικών με ουσίες φυτικής προέλευσης τόσο στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, όσο και στις βιομηχανίες φαρμάκων και καλλυντικών.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρείαUNI-PHARMA.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η κα Ιουλία Τσέτη, Φαρμακοποιός MSc, CEO ΟΦΕΤ της εταιρείας UNI-PHARMA, η Καθηγήτρια Φαρμακολογίας κα Ιωάννα Ανδρεάτου,  Σχολή Επιστημών Υγείας, Τμήμα Φαρμακευτικής, ΕΚΠΑ και ο Καθηγητής Φαρμακογνωσίας, κος Λέανδρος Σκαλτσούνης, Σχολή Επιστημών Υγείας, Τμήμα Φαρμακευτικής, ΕΚΠΑ.

Source: Arta News

Previous Article

Ευχαριστήριο Μήνυμα για την συμπαράσταση

Next Article

Στη Superleague 2 ο Καραϊσκάκης!

Σχετικά άρθρα