Ευχαριστήρια Επιστολή προς Περιφέρεια Ηπέιρου

Share:

Οι Ηπειρώτικες εταιρείες οι οποίες έλαβαν μέρος στην επιχειρηματική αποστολή που οργάνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου στη Σιγκαπούρη από τις 26 έως τις 30 Μαρτίου 2019, ευχαριστούν δημόσια τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Κύριο Αλέξανδρο Καχριμάνη, την Πρεσβεία της Χώρας μας στη Σιγκαπούρη, αλλά και όσους δούλεψαν για την επιτυχία της αποστολής.

Η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Χώρας μας στη Σιγκαπούρη, απέδειξαν ότι η εν λόγω προωθητική ενέργεια έθεσε τις βάσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων παραγωγής αγροτικών και τυποποιημένων προϊόντων, αλλά πρωτίστως τη διαφήμιση και την προβολή του ελληνικού brand στην Πόλη-Κράτος.

Οι εταιρείες που συμμετείχαμε,είμαστε βέβαιοι για τα αποτελέσματα των επαφών που είχαμε με εισαγωγείς στη Σιγκαπούρη και ευελπιστούμε να συνεχιστούν τέτοιου είδους επιχειρηματικές αποστολές και σε άλλες χώρες.

Οι εταιρείες:

Fishfarms (λαβράκι,τσιπούρα), Καράλης και Μπάφας (τυροκομικά) η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη , το Μέλι Ηπειρωτικής γης ( μέλι), Βιοκήπ (βιολογικά προϊόντα), Eperion (ελαιόλαδο), Μονολίθι (παραδοσιακά προϊόντα) , Philippos Flavours (ελιές), Χήτος Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι , οι οινοποιίες Γκλίναβος , Ζοίνος, Κατώγι Αβέρωφ και Evdoksias Properties, Κομίνη Herbs (αρωματικά φυτά και βότανα), Γείτονας (χέλι, καπνιστή πέστροφα), Κολιός (συσκευαστήριο φρούτων), Thesauri (Χαβιάρι Ελληνικό), Αγροτικός Συνεταιρισμός Πύρρος, N. Κολιονάσιος / AthenaSweetAthena (γιαννιώτικος μπακλαβάς).

Source: Arta News

Previous Article

Ο Πλάτων και η Μαύρη Τρύπα

Next Article

Διήμερο Αιμοδοσίας από τον Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας

Σχετικά άρθρα