ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ: Απ’ τον Αισχύλο ως το Μιχάλη Γκανά

Share:

Η «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου», το Πρόγραμμα που ενορχηστρώθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», είναι έτοιμο να υποδεκτεί τους πρώτους της ταξιδιώτες.

Η «Πολιτιστική Διαδρομή της Ηπείρου» είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν πολιτιστικού τουρισμού, υψηλής ποιότητας, με πυρήνα τα αρχαία θέατρα της Ηπείρου. Το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει τα μοναδικά πολιτιστικά μνημεία της Ηπείρου με το εντυπωσιακό φυσικό της τοπίο, τα σπάνια οικοσυστήματά της και την πλούσια γαστρονομική της παράδοση.

Η MelodrakmaUniversal,  παίρνει πρώτη τη σκυτάλη και προσκαλεί σε ένα πρωτότυπο ταξίδι εμπειρίας, ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό, με στόχο να παντρέψει για τρεις μέρες το Ταξίδι με το Θέατρο.

Η εταιρεία είναι ισπανική, έχει έδρα τη Μαδρίτη, αλλά ως εταιρεία Ελλήνων της διασποράς κάθε χρόνο οργανώνει ένα θεματικό τριήμερο στην Ελλάδα για Έλληνες. Φέτος, και με αφορμή τη LaBarracaFedericoGarcíaLorca, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της Πολιτιστικής Διαδρομής της Ηπείρου. Πώς; Ως ένα θεατρικό μπουλούκι το οποίο κουβαλάει μαζί του καί τους θεατές!

Οι ταξιδιώτες, μέσα σε τρείς ημέρες, θα  έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αρχαία θεάτρα και με το τέλος της ξενάγησής τους να παρακολουθήσουν ένα θεατρικό δρώμενο. Έτσι, οι «τουρίστες» θα μετατρέπονται σε «θεατές» και ο χώρος από «Μνημείο» σε «Θέατρο».

Το μοναδικό αυτό Πολιτιστικό Ταξίδι, θα πραγματοποιηθεί στην Ήπειρο τις Απόκριες, από τις 9-11 Μαρτίου.

Οι ταξιδιώτες θα γνωρίσουν από κοντά το Θέατρο Δωδώνης, το Θέατρο Κασσώπης και το Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης.

Η Melodrakma Universal, o Περικλής Μοσχολιδάκης, η Χριστίνα Μαξούρη,οΗλίας Αγγέλου και η Alba Λυμτσιούλη Monasterioθα μετατρέψουν ένα 3ήμερο ταξίδι σε Πολιτιστικό Γεγονός.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://goo.gl/XbPbqe

www.melodrakma.com

gr@melodrakma.com

tel.  210-524 1960,&6985 66 2014

Παλαιών Πατρών Γερμανού 7, 7ος ορ.

Πλ. Κλαυθμώνος

Source: Arta News

Previous Article

Ετήσια Γ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»

Next Article

Eξοπλισμός για τις μονάδες εκπαίδευσης ενηλίκων στην Περιφέρεια Ηπείρου

Σχετικά άρθρα