Ευχαριστίες από το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Share:

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρονιά η βοήθεια που κατάφερε να συγκεντρώσει και να διανείμει σε άπορους συμπολίτες μας τις γιορτές που πέρασαν το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Χάρις στην κοινωνική ευαισθησία πολλών συμπολιτών μας που, με την μικρότερη ή μεγαλύτερη προσφορά τους, ενίσχυσαν και αυτήν την προσπάθεια έγιναν και διανεμήθηκαν 260 μεγάλα δέματα με τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής και γενικής καθαριότητας που μετέδωσαν στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας το μήνυμα της έμπρακτης αγάπης και αλληλοβοήθειας στους δύσκολους καιρούς που βιώνει η κοινωνία μας.

Ο Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά για την βοήθειά τους σε αυτή την προσπάθεια:

  1. Την εταιρεία ΕΛΑΙΣ-UNILEVERHELLASAE.
  2. Τα S/M ΑΓΓΕΛΗΣ Α.Ε.
  3. Τα S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.
  4. Το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Άρτας.
  5. Τον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο «ΣΚΟΥΦΑΣ».
  6. Τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας.
  7. Τον Ορειβατικό, τον Ποδηλατικό και τον Σύλλογο Δρομέων Άρτας.
  8. Την ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Άρτας.

Σημαντική βοήθεια είχαμε και από πολλούς συμπολίτες μας οι οποίοι είτε μέσω της χριστουγεννιάτικης αγοράς που πραγματοποίησαν οι Εθελοντές μας είτε με απευθείας χρηματική προσφορά ενίσχυσαν την προσπάθειά μας.

Σε όλους αυτούς εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την προσφορά τους και τους ευχόμεθα ο Θεός της Αγάπης, που αποτελεί το σημείο αναφοράς των εορτών αυτών, να τους ανταμείψει όπως εκείνος καλύτερα γνωρίζει και να χαρίσει και σε αυτούς και σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, χαρά, ειρήνη και κοινωνική αλληλεγγύη.

Source: Arta News

Previous Article

«Ο Πυροβάτης των Αστεριών», του Θοδωρή Κούκια

Next Article

Εκδήλωση βράβευσης αθλητών & αθλητριών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου

Σχετικά άρθρα