Εκδήλωση βράβευσης αθλητών & αθλητριών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου

Share:

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, στο Πολιτιστικό Πολυχώρο Δημ. Χατζή στα Ιωάννινα  η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου στην  εκδήλωση του Κλασικού Αθλητισμού που διοργάνωσε με την ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ βράβευσε  τους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2018.
Στην καθιερωμένη εκδήλωση σε μια  κατάμεστη αίθουσα παρευρέθηκαν πολλοί αθλητές , γονείς και φίλοι του κλασικού αθλητισμού καθώς επίσης ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ Συναδινός , ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ Καχριμάνης , ο πρόεδρος ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ Λώλος ,ο αντιπεριφερειάρχης κ Γοργόλης , ο αντιδήμαρχος Ιωαννιτών κ. Κολόκας ,εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων .
 35 μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες (12 χρυσά, 10 αργυρά και 13 χάλκινα) κατέκτησαν οι αθλητές και αθλήτριες των σωματείων της ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ Ηπείρου . Συγκεκριμένα :
O  Μιχάλης Παππά της ΕΚΑ Δωδώνη (1ος στο αγώνισμα των 400μ. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών‐ γυναικών, 2ος στο αγώνισμα των 200μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών‐ γυναικών, 2ος στο αγώνισμα των 200μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών‐ νέων γυναικών, 3ος στο αγώνισμα των 200μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών‐ γυναικών,  6ος στα 400μ. στο βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών στη Στάρα Ζαγόρα και 7ος στα 400μ. στους Μεσογειακούς αγώνες νέων στο Σαουσόλο Ιταλίας).
Τον Κωνσταντίνο Μυλωνά του Αστέρα Πρέβεζας (1ος στον ακοντισμό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών‐ γυναικών, 2ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών‐ νέων γυναικών, 1ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων, 2ος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών στην Στάρα Ζαγόρα).
Τη Ναταλία Μπέση του Πρωτέα Ηγουμενίτσας (3η στο άλμα σε μήκος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων ανδρών-νέων γυναικών)
Το Νέστορα Κολιό του ΑΓΣΙ (1ος στα 3000μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, 1ος στα 2000μ. με φυσικά εμπόδια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Π‐Κ, 1ος στο στα 3000μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Π‐Κ, 3ος στα 1500μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων‐νεανίδων, 3ος στα 5000μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων –νεανίδων, 8ος στα 3000μ στο βαλκανικό πρωτάθλημα Π‐Κ, 5ος στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα στο Μαρόκο)
Τη Γεωργία Ιωακειμίδου του ΓΣ Λευκάδας (2η στο άλμα σε ύψος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων)
Τον Γεωργίου Απόλλων του ΑΓΣΙ (3ΟΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων –Νεανίδων στα 3000 μέτρα με φυσικά εμπόδια .
Την Ευδοξία Κουρέτση του Φίλανδρου Λευκάδας (2η στο έπταθλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π‐ Κ, 2η στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας‐Κύπρου, 3η στον ακοντισμό στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας‐ Κύπρου)
Τη Σωτηρία Ράπτη του ΑΓΣΙ (1η στο άλμα σε μήκος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠΑ‐ΠΚΑ, 1η στα 150μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠΑ‐ΠΚΑ,  1η με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Π ‐Κ)
Τον Ορφέα Ιωάννου του ΑΓΣΙ (1ος στα 3.000μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠΑ‐ΠΚΑ, 1ος με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ300μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠΑ‐ΠΚΑ)
Τον Κωνσταντίνο Φυτόπουλο του ΓΣ Λευκάδας (1ος στο έξαθλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠΑ‐ΠΚΑ)
Τον Βασίλη Βόμπο του Άθλου Άρτας (2ος στα 80μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠΑ‐ΠΚΑ)
Τον Νίκο Σπυράκο (2ος  στα 1000μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠΑ‐ΠΚΑ)
Την Αγγελική Μεντή του ΑΓΣΙ (2η στα 1000μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠΑ‐ΠΚΑ)
Τη Χρυσούλα Γώγου του ΣΚΑ Παραμυθιάς (3η στα 1000μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠΑ‐ΠΚΑ)
Τον Κωνσταντίνο Ζούμπα του ΑΓΣΙ (3ος στα 80μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠΑ‐ΠΚΑ)
Την ομάδα 4Χ300 Παμπαίδων Α’ του ΑΓΣΙ (Παγούνης‐Παππάς‐Ιωάννου-Μπούγιας)
Την ομάδα 4Χ100μ. Κορασίδων του ΑΓΣΙ (Φωτίου‐Ράπτη‐Ζορμπαλά‐Τσουκανέλη)
Την ομάδα 4Χ400 Νέων Γυναικών του ΑΓΣΙ (Τραϊκάπη-Νάκου‐Καμπέρη‐Αλεξίου)
Την ομάδα 4Χ100 Νέων Γυναικών του ΑΓΣΙ (Ζορμπαλά– Νάκου‐ Καμπέρη‐Αλεξίου)
Τις ομάδες 4Χ400 νεανίδων και 4Χ400 Κορασίδων του ΑΓΣΙ
Την ομάδα 4Χ100 νεανίδων του ΑΓΣΙ (Κολιού-Καμπέρη‐Ζορμπαλά‐ Τσουκανέλη.)
Την ομάδα 4Χ80 Παμπαίδων Α’ του ΑΓΣΙ (Ρούμπος-Καλδάνης‐Χαϊντάρι‐Ζούμπας)
Τα πανηπειρωτικά ρεκόρ που επιτεύχθηκαν το 2018 είναι τα εξής:
1. ΠΑΠΠΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ της ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗΣ στα 400μ. 46.86 αποτελεί νέο Πανηπειρωτικό ρεκόρ στην κατηγορία των Εφήβων και των Ανδρών.
2. ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΑΣΤΕΡΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Στον ακοντισμό η επίδοση 69.31 που πέτυχε στο π/νιο Ανδρών-Γυναικών αποτελεί νέο Πανηπειρωτικό ρεκόρ στην κατηγορία των Εφήβων και των Ανδρών.
3. ΜΠΑΛΑΝΤΑΝΗ ΕΛΕΝΗ του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων στη σφαιροβολία 13,87 που αποτελεί νέο Πανηπειρωτικό ρεκόρ στην κατηγορία των Κορασίδων
4. ΚΟΥΡΕΤΣΗ ΕΥΔΟΞΙΑ του Α.Σ «ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» η επίδοση 4524β. αποτελεί νέο πανηπειρωτικό ρεκόρ στην κατηγορία των κορασίδων
5. ΡΑΠΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ η επίδοση 6.07 αποτελεί Πανηπειρωτικό ρεκόρ στην κατηγορία Κορασίδων
6. Η επίδοση 49,02 της ομάδας σκυταλοδρομίας του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 4Χ100 αποτελεί νέο Πανηπειρωτικό ρεκόρ στην κατηγορία των νεανίδων
7. Η επίδοση 48,73 της ομάδας σκυταλοδρομίας του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 4Χ100 αποτελεί νέο Πανηπειρωτικό ρεκόρ στην κατηγορία των κορασίδων
8. Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ400 του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με επίδοση 4,01,40
Επίσης βραβεύτηκε το σωματείο  Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων για την 3η θέση  στην πανελλήνια κατάταξη του ΣΕΓΑΣ και πρώτος στην κατάταξη του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου.
Επίσης τιμήθηκαν η γυναικεία ομάδα RUN GREECE ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ που κατέκτησε την 1 θέση στον Τελικό RUN GREECE καθώς και η Ε.Δ ΠΕΑΚΙ ,ο σύλλογος ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ τμήμα Ηπείρου, η εταιρεία Κ. ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ και η αθλήτρια ΗΡΩ ΤΣΙΑΒΟΥ .
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ σας εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία , ευτυχία και επίτευξη όλων των στόχων !!

Source: Arta News

Previous Article

Ευχαριστίες από το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Next Article

Άρθρο του προέδρου του ΠΑΣΥΣΕΚ για την αναπηρία

Σχετικά άρθρα