Βαβέτση Ροζίνα Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Share:

Με ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης, υποβάλλω την υποψηφιότητά μου ως Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά στις επερχόμενες εκλογές, ενός Δήμου που συνυπάρχω οκτώ (8) δημιουργικά χρόνια, ενός Δήμου που πρωτοπορεί στην ένταξη των μεγάλων έργων , ενός Δήμου που οι άνθρωποί του αποτελούν για εμένα έμπνευση.

Νιώθω έντονη την ανάγκη να ευχαριστήσω τη δημοτική ομάδα, τους φίλους και συναδέλφους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για την παρότρυνσή τους, την συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, καθώς και τα νέα μέλη της « Ενωτικής Πορείας» και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία με το ίδιο ήθος και την ίδια σοβαρότητα που έχουμε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνδημότες για την έμπρακτη εμπιστοσύνη σας και ζητώ να σταθείτε δίπλα μας, συνοδοιπόροι και συναγωνιστές στην κοινή προσπάθεια όλων μας για έναν ανθρώπινο, λειτουργικό και πρωτοπόρο Δήμο.

Εύχομαι η εκλογική περίοδος που ξεκινά να είναι μια περίοδος ήρεμη και παραγωγική, ώστε να βοηθήσει τους δημότες να αποφασίσουν σωστά και υπεύθυνα. Εμείς σαν Ενωτική Πορεία, δεσμευόμαστε να ακολουθήσουμε πιστά όλους τους γραπτούς και άγραφους κανόνες της εκλογικής διαδικασίας. Τιμούμε και σεβόμαστε όλους τους συνδυασμούς και θα αντιπαρατεθούμε μαζί τους μόνο με θέσεις, επιχειρήματα και ήθος.

 

Βαβέτση Ροζίνα

Υποψήφια Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά

Συνδυασμός  «Ενωτική Πορεία»

Source: Arta News

Previous Article

Το μόνο που θέλουν τα Παιδιά είναι να Χαμογελάσουν

Next Article

«Ένα δέντρο μια φορά» από το Μουσικό Σχολείο Άρτας

Σχετικά άρθρα