Χριστουγεννιάτικα bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Share:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του!

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού στο e-shop: http://bit.ly/XristougennaXamogelo ή να επικοινωνήσετε 210-7647760.

Στην Άρτα θα μας βρείτε:  14 – 16/12/2018: Αίθουσα Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «Ο Σκουφάς», ώρες λειτουργίας  09:30 – 22:00

Την Παρασκευή 14/12/2018 και ώρα 19:30 στην ίδια αίθουσα, το Μουσικό Σχολείο Άρτας θέλοντας να στηρίξει τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού», θα παρουσιάσει το παραμύθι «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Ευγένιου Τριβυζά.

Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Γραφείο Κέρκυρας,
Τηλ. 26610 20890, infokerkyra@hamogelo.gr

Source: Arta News

Previous Article

Τέλη ΓΕΜΗ & συνδρομές Επιμελητηρίου

Next Article

Άσκηση ανθρωπιάς ή απάνθρωπη βία;

Σχετικά άρθρα