Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, με τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Ιωάννη Μαρωνίτη.
Το Σύνδεσμο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Χαλάστρας. Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, κοινών δράσεων και υπήρξε βράβευση του Συνδέσμου στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων για τη στήριξη στη 2η Πανελλήνια Αθλητική Εκδήλωση ΑμεΑ ¨Ελπίδα για τη Ζωή¨, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.) στην πόλη των Ιωαννίνων.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ανέφερε τα εξής: είναι χαρά μου να εκπροσωπώ τον Σύνδεσμο στον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Είναι πολύ σημαντικό που ο Σύνδεσμος στηρίζεται σε όλα τα θέματα από έναν Όμιλο, ο οποίος είναι από τους μεγαλύτερους στον κόσμο. Μέσα από μια άριστη συνεργασία του Συνδέσμου και του Ομίλου, το να βραβεύσουμε τον Όμιλο, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Επίσης σε προσωπικό επίπεδο, είναι μεγάλη η χαρά μου το να βραβεύω τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μαρωνίτη εκτός από Πρόεδρος του Συνδέσμου και με την ιδιότητα του Γενικού Διευθυντή Υγείας και Υγειονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
Source: Arta News