Δυνατότητες ασφάλισης και χρηματοδότησης εξαγωγικών πιστώσεων

Share:

Το Επιμελητήριο Άρτας στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των Επιχειρήσεων – Μελών του σε θέματα ανάπτυξης &προώθησης της εξωστρέφειάς τους συνδιοργανώνει εσπερίδα με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων με θέμα: «Δυνατότητες ασφάλισης και χρηματοδότησης εξαγωγικών πιστώσεων».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας ( Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου 2ος όροφος).

Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΕΠ κ. Κώστας Παπαπαναγιώτου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των στελεχών των εξαγωγικών επιχειρήσεων  – μελών του Επιμελητηρίου Άρτας για τις δυνατότητες, που διαθέτει ο ΟΑΕΠ, για στήριξη και ενίσχυση  των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων.

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση, όπου και θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων, ενώ υπάρχει πρόβλεψη να γίνουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων επιχειρήσεων και στελεχών του ΟΑΕΠ.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους, όμως για κατ’ ιδίαν ραντεβού απαιτείται αίτημα  στον ΟΑΕΠ στο 2119966200 ή στο [email protected] ή στο Επιμελητήριο στο 2681028728 ή στο email[email protected].

Source: Arta News

Previous Article

Γ΄ φάση του προγράμματος Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ.

Next Article

4ο Λύκειο Άρτας, Erasmus+ΚΑ2: Neverland…make it real

Σχετικά άρθρα