η παρέμβαση της εισαγγελέως διαφθοράς και το ΞΕΝΙΑ μας, μια ανακοίνωση που δεν δόθηκε ποτέ…

Share:

«Ο Δήμος μας δεν έχει καμιά απολύτως προνομιακή σχέση με μελετητικές και κατασκευαστικές εταιρείες.
Είναι θέμα αρχών, αντίληψης και συναίσθησης ευθύνης.
Η χρηστή διοίκηση σε όλα τα επίπεδα είναι το διαρκές ζητούμενο για τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού της περιοχής μας και στόχος η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.
Έκπληξη προκαλεί στους εκλεγμένους της πόλης μας η ενημέρωση από τον τοπικό Τύπο και τα ηλεκτρονικά μέσα, πως η κα Εισαγγελέας διαφθοράς ασχολείται με τον διαγωνισμό ανακήρυξης αναδόχου της μελέτης που θα αποδώσει το Ξενία -επιτέλους- στον Αρτινό λαό.
Μέχρι να ενημερωθούμε αναλυτικά από την Εισαγγελέα διαφθοράς, δηλώνουμε πως είμαστε στη διάθεση της, ώστε να απεμπλακεί τάχιστα η διαγωνιστική διαδικασία από πρακτικές καθυστερήσεις και πολιτικές σκιές και βάρη.»
Αυτήν την ανακοίνωση θα περιμέναμε, τόσο εμείς όσο και οι Αρτινοί συμπολίτες μας. Τέτοια αντίληψη και πρακτική θέλουμε από τους «τοπικούς μας άρχοντες», προοδευτική,  διαφανή, στέρεα, προωθητική.
Και όχι μακροσκελή, δυσνόητα, εσωστρεφή κείμενα, προσπάθεια απόσεισης ατομικής ευθύνης, που πετούν την μπάλα στην κερκίδα.
Έτσι πρέπει να στεκόμαστε, με ευρείες συμμαχίες, στον τόπο που διεκδικεί και αξίζει συμμετοχή σε όσα μας ομόρφυναν τα νεανικά μας χρόνια και θέλουμε να δούμε στην καθημερινή μας ζωή στο μέλλον.
Τζένη Ταπραντζή

Source: Arta News

Previous Article

Ο «Caveman» καταφθάνει στο Θέατρο Έκφραση!

Next Article

Σύσταση Φορέα Διαχείρισης για την ύδρευση από τις πηγές Αγ. Γεωργίου

Σχετικά άρθρα