Άρχισαν οι προπονήσεις στις ακαδημίες Π.Ο.Α.

Share:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 του Οκτώβρη 2018, η πρώτη συνάντηση – προπόνηση των ακαδημιών του Ποδηλατικού Ομίλου Άρτας. Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική, κάτι που δείχνει ότι η βούληση του ΠΟΑ να ξεκινήσει ξανά τις ακαδημίες ποδηλασίας ήταν επιθυμία πολλών συμπολιτών μας. Όλοι συμφώνησαν ότι δράσεις σαν και αυτή είναι απαραίτητες και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής της τοπικής κοινωνίας, αφού το ποδήλατο είναι το μέσο που μπορεί να κάνει τη μικρή μας πόλη πιο όμορφη και πιο δημιουργική.

Η συμβολή του προπονητή του ΠΟΑ κου Πέτρου Τυρολόγου, γυμναστή και αθλητή ποδηλασίας με αξιόλογες διακρίσεις, ήταν σημαντική και η συνεργασία του με τα παιδιά αρκετά αποδοτική. Θεωρεί δε, προσωπικό του στοίχημα την ανάπτυξη της ποδηλατικής συνείδησης αλλά και της αγωνιστικής ποδηλασίας στην πόλη μας, αφού κατάγεται από την περιοχή μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους μεγαλύτερους αθλητές μας Βαγγέλη Νάκο, Γιάννη Παπαχατζάκη, Βαγγέλη Νάκη και Αλέξανδρο Μίνο για την βοήθεια που πρόσφεραν στην  διεξαγωγή της πρώτης προπόνησης αλλά και γιατί με την στάση τους αποτελούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τα μικρότερα παιδιά.

Τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι η προσπάθεια θα έχει μια καλή συνέχεια και ευχαριστούμε τα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες, τους γονείς που εμπιστεύονται τον ΠΟΑ για την αθλητική εκπαίδευση των παιδιών τους και καλούμε τον Δήμο Αρταίων να εξετάσει με προσοχή το χρόνιο αίτημα του ΠΟΑ για την περιοχή του παραλιμνίου, το οποίο με μικρές παρεμβάσεις μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης όλων αυτών που θέλουν έναν ασφαλή χώρο για να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα, την ποδηλασία. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να συνεργαστούμε με τις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε κάποιες προτάσεις μας να γίνουν πραγματικότητα. Στο προσεχές διάστημα συνεχίζουμε με μια σειρά από δράσεις και καλούμε όλους του συμπολίτες μας και τους αρμόδιους φορείς να βοηθήσουν, ώστε να κάνουμε το ποδήλατο μέρος της καθημερινής μας ζωής απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη από τη χρήση του.

Σας ευχαριστούμε,

Το Δ.Σ. και τα μέλη

του Ποδηλατικού Ομίλου Άρτας

Source: Arta News

Previous Article

Πάρτι με καλό σκοπό !

Next Article

Κοινωνικό Φροντιστήριο από το Δήμο Αρταίων

Σχετικά άρθρα