ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων: Συνάντηση έργου

Share:

Στις 12, 13 και 14  Σεπτεμβρίου 2018 το Tμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων  Ηγουμενίτσας του ΤΕΙ Ηπείρου, φιλοξένησε στην Ηγουμενίτσα την εναρκτήρια συνάντηση του έργου “Versatile Islands cooperating for New Services and Innovation in Tourism ” ( VISIT), στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus +.

Στην εναρκτήρια συνάντηση  παρευρέθησαν οι senior lecturers Kristina Henriksson και Irma Mänty από το Πανεπιστήμιο Laurea της Φινλανδίας,  η project manager Tea Gagro από το πανεπιστήμιο VERN της Κροατίας, ο καθηγητής Marco Hardiman από το πανεπιστήμιο του Κιέλου και ο senior lecturer  Per Petterson απο το πανεπιστήμιο Linnaeus της Σουηδίας.

Το Tμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο του Tμήματος και επιστημονικά υπεύθυνη του έργου αναπληρώτρια καθηγήτρια Ελευθερία Δογορίτη, τον αντιπρύτανη του ΤΕΙ Ηπείρου καθηγητή κ. Περικλή  Τάγκα, τον καθηγητή κ. Στέφανο Βλαχόπουλο, τον Αναπλ. Καθηγητή κ. Θεμιστοκλή Γκόγκα και τον ακαδημαϊκό υπότροφο Κωνσταντίνο  Σολάκη.

Το έργο στοχεύει  στην αντιμετώπιση των συνεπειών της εποχικότητας του τουρισμού σε μικρά νησιά, στην βόρεια και νότια Ευρώπη, μέσω του  επανασχεδιασμού των  υπηρεσιών των τοπικών επιχειρήσεων.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα οι δράσεις του προγράμματος θα εστιάσουν στο νησί των Παξών. Στο πρόγραμμα έχει ενταχθεί το Επιμελητήριο Κέρκυρας ως associate partner ενώ ο δήμαρχος των Παξών, σε επίσκεψη των εταίρων την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 στους Παξούς, δέχθηκε να στηρίξει την όλη προσπάθεια και να παράσχει οποιαδήποτε διευκόλυνση.  Στο πλαίσιο του έργου θα επισκεφτούν το νησί αρχές Οκτώβρη φοιτητές οι οποίοι με την καθοδήγηση των καθηγητών και την συνεργασία των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων θα διερευνήσουν τις συνέπειες τις εποχικότητας και θα προτείνουν λύσεις.

Source: Arta News

Previous Article

Το ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ σε διεθνές συνέδριο στο Αζερμπαϊτζάν

Next Article

Συνάντηση με τις σχολικές καθαρίστριες και με τις σχολικές τροχονόμους

Σχετικά άρθρα