Χρυσά βραβεία γεύσης για το μέλι!

Share:

Υψηλή διάκριση για την εταιρεία ΕΝΤΥΠΩΣΙΣ

Το μέλι CHARISMA κέρδισε τους πιο απαιτητικούς κριτές,

 στη διοργάνωση Great Taste 2018, στο Λονδίνο.

Χρυσά Αστέρια κέρδισαν 2 προϊόντα της εταιρείας ΕΝΤΥΠΩΣΙΣ, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης των Great Taste 2018, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Tα «Great Taste Awards» ή αλλιώς «Όσκαρ της γεύσης», είναι ευρέως αναγνωρισμένα ως το πιο αξιόπιστο σύστημα διαπίστευσης για τα πρϊόντα delicatessen. Είναι διεθνούς φήμης και τυφλής γευσιγνωσίας βραβεία, με τα οποία τιμώνται μόνο τα πιο αξιόλογα τρόφιμα και ποτά. Ενδεικτικό της αναγνωρισιμότητας των βραβείων είναι ότι τον θεσμό υποστηρίζει η «Μέκκα» της γαστρονομίας, το Harrods. Μάλιστα, πολλοί θεωρούν τη διάκριση αυτή ως το πρώτο βήμα για τη βρετανική αγορά.

H στρογγυλή ετικέτα των Great Taste Awards αποδίδεται σε προϊόντα που υπερέχουν λόγω της γεύσης τους, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η επωνυμία ή η συσκευασία τους. Στο διαγωνισμό, περισσότεροι από 400 εξειδικευμένοι δοκιμαστές, συμπεριλαμβανομένων των πιο απαιτητικών γευσιγνωστών, chef, ιδιοκτητών εστιατορίων και παραγωγών, καθώς επίσης συγγραφέων και δημοσιογράφων ειδικών στον τομέα των τροφίμων και των γεύσεων, επί 49 ημέρες δοκίμασαν πάνω από 10.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο για να αναδείξουν τα καλύτερα. Μόνο ένα στα τρία συμμετέχοντα προϊόντα κατάφερε να κερδίσει μια διάκριση.

Η νίκη είναι πολύ σημαντική για τα προϊόντα της εταιρείας, καθώς τα διαφοροποιεί, αυξάνοντας την προστιθέμενη αξία τους, ενώ παράλληλα για τον καταναλωτή τους, αποτελεί μια εγγυημένη και αξιόπιστη «σφραγίδα» ποιότητας.

Μέσα από αυτή την σημαντική επιβράβευση, οι προσπάθειες όλης της ομάδας της εταιρείας ΕΝΤΥΠΩΣΙΣ, μοιάζουν να δικαιώνονται. Τα προϊόντα που συμμετείχαν και βραβεύτηκαν με Χρυσά Great Taste Αστέρια στον διαγωνισμό, είναι τα ακόλουθα:

  • Charisma – pine & wild flowers (2 χρυσά αστέρια γεύσης)
    (πεύκο & αγριολούλουδα)
  • Charisma – orange trees & wild flowers (1 χρυσό αστέρι γεύσης)
    (πορτοκαλιά & αγριολούλουδα)

 

Source: Arta News

Previous Article

Ακύρωση παράστασης Πειρατές & Πριγκίπισσες

Next Article

Ο Σπύρος Ριζόπουλος ανακοίνωσε ονόματα και άνοιξε την προεκλογική αυλαία στην Περιφέρεια

Σχετικά άρθρα