Η Άρτα στο πλευρό των πληγέντων με μια απλή χειρονομία: δίνοντας αίμα!

Share:

Συγκινητική η συμμετοχή των Αρτινών πολιτών στη διήμερη εθελοντική αιμοδοσία αφιερωμένη στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές. Απέδειξαν, για άλλη μια φορά, έμπρακτα την αγάπη τους στο συνάνθρωπο και το σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Γιατί αυτό που μετράει, που έχει αξία, είναι η ανθρώπινη ζωή, και οι συμπολίτες μας έδωσαν δυναμικό «παρών» και ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο κάλεσμα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας. Συγκινητική είναι η συμμετοχή νέων ανθρώπων που αιμοδότησαν για πρώτη φορά, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μήνυμα ελπίδας και ζωής!

 

Ακόμα κι αν στάθηκε αφορμή αυτή η τραγωδία, ας είναι τουλάχιστον η αρχή για να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε αίμα. Η αιμοδοσία πρέπει να γίνει τρόπος ζωής, γιατί οι ανάγκες είναι καθημερινά μεγάλες.

 

 

Υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες μας ότι η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Άρτας είναι ανοικτή καθημερινά από τις 09:00-13:00 και από τις 18:00-20:00 καθώς και τα Σάββατα από τις 10:00-13:00 (τηλ. επικοινωνίας: 2681361173-74).

 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ.

Source: Arta News

Previous Article

Περίπατος στο Μουσείο…Έν μία νυκτί

Next Article

Αναστολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νικολάου Σκουφά

Σχετικά άρθρα