Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Καραϊσκάκεια 2018»

Share:

Με πολιτιστικές εκδηλώσεις στις 19, 21 και 22 Ιουλίου ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη τίμησε και φέτος τον Αρχιστράτηγο της Ελληνικής Επανάστασης Γ. Καραϊσκάκη.
Οι τριήμερες εκδηλώσεις ήταν και φέτος πλούσιες σε αθλητικές δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 19 Ιουλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Κάμποι Δημαριού πραγματοποιήθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ εν ενεργεία και παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη και της ΑΕ Ραδοβυζίων, αντιπροσωπευτικής ομάδας του Δήμου στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Άρτας.
Για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ο Δήμαρχος του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, κ. Περικλής Μίγδος, ανέφερε: «Αξίζουν πολλά Μπράβο και Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες εν ενεργεία και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των χωριών μας και κυρίως στην Α.Ε. Ραδοβυζίων της οποίας η παρουσία συμπλήρωσε και ολοκλήρωσε μαζί με τους άλλους ποδοσφαιριστές μια ξεχωριστή εικόνα ομοψυχίας και αθλητικού πνεύματος .

 

Ευχαριστούμε θερμά και το Κέντρο Υγείας Άνω Καλεντίνης για την στήριξη της διοργάνωσης με την παρουσία ασθενοφόρου και ιατρού στο γήπεδο! Σε μια δύσκολη συγκυρία νέα παιδιά που αγαπούν τον τόπο τους και τιμούν την ιστορία έστειλαν σήμερα μήνυμα ελπιδοφόρο για το αύριο του Δήμου μας».
Το Σάββατο 21 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος πλέον αγώνας δρόμου (3ος) «Στα χνάρια του Γιου της Καλογριάς», όπου περιελάμβανε δύο διαδρομές σπάνιας φυσικής ομορφιάς, των 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και περιπατητική διαδρομή 5 χιλιομέτρων, οι οποίοι ακολουθούσαν τα χνάρια του ήρωα Γ. Καραϊσκάκη με τελικό προορισμό την γενέτειρα του, τη Σκουληκαριά.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις και η απονομή κυπέλλων, μεταλλίων και διπλωμάτων, ενώ τρεις από τους νικητές βραβεύτηκαν από αιρετούς-αντιδημάρχους του Δήμου Φυλής, οι οποίοι τίμησαν τα «Καραϊσκάκεια 2018» με πολυπληθή αντιπροσωπεία (50) ατόμων, με επικεφαλή τον Δήμαρχο τους. Τέλος, υπήρξε παρουσίαση και επίδειξη του αθλήματος του χάντμπολ από τον ΓΣ Άρτα Handball, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με μουσική βραδιά.
Πηγή: www.epirusblog.gr

Source: Athlitika

Previous Article

Αναστολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νικολάου Σκουφά

Next Article

Άρτα: Βοήθεια στους πληγέντες

Σχετικά άρθρα