Ο «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» στο14ο Αντάμωμα Ηπειρωτών Μακεδονίας– Θράκης στις Σέρρες

Share:

Στο 14ο Αντάμωμα Ηπειρωτών Μακεδονίας-Θράκης που διοργάνωσε με επιτυχία ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ν. Σερρών  συμμετείχε το χορευτικό τμήμα  του Πολιτιστικού  Συλλόγου Άρτας  Ο «Μακρυγιάννης» το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στην πόλη των Σερρών .
Στο Αντάμωμα συμμετείχαν 200 χορευτές με τις χορευτικές τους ομάδες κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με πατινάδα των χορευτικών στους δρόμους της πόλης  και κατέληξε στην κεντρική πλατεία όπου παραδοσιακοί οργανοπαίχτες, οι χορευτές και σύσσωμη η πόλη αντάμωσαν και διασκέδασαν σε ένα γλέντι με κλαρίνα, λαούτα και βιολιά.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση στο κέντρο «Μύλος» στην Οινούσα Σερρών  με την «ΖΥΓΙΑ» του Γιώργου Μπέλλου από τα Ιωάννινα. Η εκδήλωση άρχισε με παρουσίαση χορών της Ηπείρου από τις χορευτικές ομάδες των συλλόγων που συμμετείχαν στο αντάμωμα. Ο σύλλογός μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την παρουσία του χορευτικού τμήματος ενηλίκων υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Νίκου Τόλη. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παραδοσιακό γλέντι ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Source: Arta News

Previous Article

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ‘ΦΥΛΑΚΑΣ’ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ 9ο ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ BASKETBALL CAMP

Next Article

«Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» ξεκινά η Ελληνική Αστυνομία

Σχετικά άρθρα