«Δείπνο στα λευκά»

Share:

«Δείπνο στα λευκά» διοργανώνουν, για δεύτερη χρονιά φέτος, ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης», στο Ελληνικό Ιωαννίνων, το Σάββατο 16 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στον αύλειο χώρο του μουσείου.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του έργου με τον διακριτικό τίτλο In_NovaMuseum του ευρωπαϊκού προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη», που στοχεύει στην επιστροφή των μουσείων στην τοπική κοινωνία μέσω της τέχνης και της διατροφής, και μετά την επιτυχημένη οργάνωσή της πέρυσι, αποφασίστηκε να διοργανώνεται κάθε έτος.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, οργανώνεται ένα δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά από το νηπιαγωγείο «Το Σπιτάκι των Θαυμάτων» και θα ακολουθήσει μια παράσταση κουκλοθέατρου από το Antralapuppettheatre.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί μια μουσική βραδιά για μικρούς και μεγάλους με τους BeerforBreakfast.

Η είσοδος είναι δωρεάν και οι διοργανωτές απευθύνουν πρόσκληση στους συμμετέχοντες να φορούν λευκή ενδυμασία και να φέρουν κάτι φαγώσιμο για τον μπουφέ.

Source: Arta News

Previous Article

Tεχνολογία αιχμής στον τομέα της Μοριακής Μικροβιολογίας και Μοριακής Διαγνωστικής

Next Article

O τελικός του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα