Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-Business)»

Share:

Το Επιμελητήριο Άρτας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των μελών του για τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης, προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις – μέλη του, που δραστηριοποιούνται στους κλάδους: α) Μεταποίησης, β) Βιομηχανίας της εμπειρίας, Τουρισμού, Πολιτισμού – Δημιουργικής Βιομηχανία, γ) Υγείας και Ευεξίας, στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-Business)»,που συνδιοργανώνει με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Ηπείρου, την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρου του Επιμελητηρίου Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου – 2ος όροφος).

Τα Στελέχη της ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Ηπείρου, καΠηνελόπη Γιαννούση και κ. Νικόλαος Μπαλτογιάννηςθα παρουσιάσουν αναλυτικά το νέο πρόγραμμα και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί επίσης,το θεματικό πεδίο «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία»του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ήπειρος 2014-2020,  καθώς καιοι δράσεις που είναι σε στάδιο προδημοσίευσης και πρόκειται να εκδοθούν οι προκηρύξεις το προσεχές διάστημα:

  • «Ενίσχυση υφιστάμενων ΜΜΕ για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών»
  • «Υποστηρικτικοί Μηχανισμοί για την προώθηση της καινοτομίας στην τοπική επιχειρηματικότητα».

Source: Arta News

Previous Article

Παρακολούθηση & πρόληψη κινδύνων πλημμυρικών επεισοδίων στην περιοχή του Αράχθου

Next Article

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Ακαδημαϊκή λειτουργία και ο κοινωνικός του ρόλος

Σχετικά άρθρα